Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 12:07 Temat postu: Chusty i nosidła |
|
|
Ostatnio Młody nie potrafi spać beze mnie, a ja dzięki temu nie mogę nic zrobić w domu, czy pobawić się ze starszą córką. Pomyślałam, że rozwiązaniem byłaby chusta. Ale nie znam się na tym zupełnie i nie wiem jaka byłaby najlepsza dla 6tyg. malucha. Wiązana czy może kółkowa?
A Wy jakich użyacie/używałyście dla niemawlaków, które nie trzymaja jeszcze pewnie główki? _________________ pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 23, 2009 12:07 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
marta-la

Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 891 Skąd: obecnie Otwock z zamiarami na Olkusz
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 10:33 Temat postu: |
|
|
Kurcze dla adminka chyba musi Ci przenieść ten wątek w inne miejsce bo tutaj jest giełda "Oddam, sprzedam, zamienię, szukam..." A dziewczyny w kwestii chust pewnie chętnie Ci pomogą ja mogę w kwestii mt |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 13:59 Temat postu: |
|
|
chusta tkana długa skośnokrzyżowa girasol od pierwszych chwil życia... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 1726 Skąd: Otwock /Wólka Mlądzka
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 18:06 Temat postu: |
|
|
Zapraszamy na spotkanie a pomożemy i jeszcze zamotamy jak trzeba  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 19:44 Temat postu: |
|
|
marta-la napisał: | Kurcze dla adminka chyba musi Ci przenieść ten wątek w inne miejsce bo tutaj jest giełda "Oddam, sprzedam, zamienię, szukam..." |
można przenieść, ale pewnie i tak tu potem zamieszczę posta w dziale szukam, jak już zdecyduję, czego szukam
Mirabelka, dzięki, zaraz poczytam coś na ten temat. Czyli generalnie 5m długości?
Szarlottka, chętnie bym się wybrała na jakieś spotkanie, ale niestety dzieciaki przeziębione ale chętnie skorzystam jak już wyzdrowieją
Marta-la, chyba widziałam jakąś kółkową chustę Twojego autorstwa na allegro  _________________ pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 22:17 Temat postu: |
|
|
Agnieszko,moja chusta ma długości 4,7 ale jej długość dobiera się według rozmiaru ubrań noszącego.Ja noszę 38/40
Chętnie pomogę w wyborze oraz w wiązaniach.
Sprzedaję jedną moją chustę rozm.5 polekonta kolor szafir
Jak masz jakieś pytania-chętnie odpowiem _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta-la

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 23:50 Temat postu: |
|
|
Agnieszka napisał: | marta-la napisał: | Kurcze dla adminka chyba musi Ci przenieść ten wątek w inne miejsce bo tutaj jest giełda "Oddam, sprzedam, zamienię, szukam..." |
można przenieść, ale pewnie i tak tu potem zamieszczę posta w dziale szukam, jak już zdecyduję, czego szukam
Mirabelka, dzięki, zaraz poczytam coś na ten temat. Czyli generalnie 5m długości?
Szarlottka, chętnie bym się wybrała na jakieś spotkanie, ale niestety dzieciaki przeziębione ale chętnie skorzystam jak już wyzdrowieją
Marta-la, chyba widziałam jakąś kółkową chustę Twojego autorstwa na allegro  |
Jest faktycznie, ostatnia jaką na razie mam gotową i w szufladzie już tylko 2 pary kółek ;( |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta-la

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marta-la

|
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 20:15 Temat postu: |
|
|
Mt jak zwykle cudne a i widzę, że chustomama doczekała się swojego nosidła  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta-la

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 07:32 Temat postu: |
|
|
szarlottka napisał: | Mt jak zwykle cudne a i widzę, że chustomama doczekała się swojego nosidła  |
yyyy która chustomama ? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorcik81
Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1757 Skąd: Otwock kiedyś centrum obecnie kresy
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 13:15 Temat postu: |
|
|
marta-la napisał: | szarlottka napisał: | Mt jak zwykle cudne a i widzę, że chustomama doczekała się swojego nosidła  |
yyyy która chustomama ? |
ta materiałowa zapewne
a jako,że porządek musi być przenoszę wątek (Qurczę,dlaczego ja go wcześniej nie widziałam???????) _________________ szczęśliwa żona i mama
przepraszam za literówki:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 20:13 Temat postu: |
|
|
dorcik81 napisał: | marta-la napisał: | szarlottka napisał: | Mt jak zwykle cudne a i widzę, że chustomama doczekała się swojego nosidła  |
yyyy która chustomama ? |
ta materiałowa zapewne
a jako,że porządek musi być przenoszę wątek (Qurczę,dlaczego ja go wcześniej nie widziałam???????) |
Dokładnie ta materiałowa Zapamiętałam ją Marto z oględzin szmatowych u ciebie Do tej pory jestem pod wrażeniem kolekcji materiałów, którą zgromadziłaś co, który to ładniejszy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta-la

|
|
Powrót do góry |
|
 |