Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
VooDoo
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 20:58 Temat postu: Dieta |
|
|
Jak się odchudzać z głową?
Wasze spradzone diety (nie koniecznie "cud"). |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 20:58 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
myszka
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 16:45 Temat postu: |
|
|
najskuteczniejsza dieta jest .... regularne jedzenie posilkow .... niby nic a naprawde daje rezultaty.
jesc trzeba o konkretnych godzinach, nie opychac sie, nie pic w trakcie posilkow .... itd. - to co kazdy wie ale nikomu sie nie chce |
|
Powrót do góry |
|
|
VooDoo
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 16:56 Temat postu: |
|
|
Wiesz co, to nie jest tak, że się nie chce. Przynajmniej u mnie. Ale przy dziecku zwyczajnie nie ma czasu, by jeść pięć małych posiłków dziennie. Dlatego trzeba jeść dwa - trzy duże .
Więc ta opcja jest dobra, ale dla tych, co dzieci już odchowali . Ja nie chcę czekać aż tak długo.
Tzn. ja akurat aż takiego ciśnienia nie mam, bo zrzuciłam już wszystkie zbędne kg. po porodzie. Ale chciałabym schudnąć jeszcze trochę, do wagi, jaką zawsze miałam (przed porodem przytyło mi się trochę). Czyli jakieś 4-6 kg. |
|
Powrót do góry |
|
|
myszka
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 17:49 Temat postu: |
|
|
no moze i masz racje
ja nigdy nie lubilam jesc regularnie....
nie wytrzymywalam tez zadnej diety lubie sie opychac
ale jak na razie nie mialam problemow z waga....
ale zobaczymy jak bedzie po ciazy |
|
Powrót do góry |
|
|
mirabelka10
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 21:28 Temat postu: |
|
|
ja przeszłam nie dawno na dietę,właśnie taką w której jje się 6posiłków dziennie,przygotowywuje się je według danych 3grup ...
ciężko jest to wszystko ogarnąć,bo dzieci też muszą jeść i się bawić itd.
więc wytrwałam praktycznie cała dietę czyli 10dni,ale można ją spokojnie przedłużać-tylko u mnie było to strasznie upierdliwe!!!!
oczywiście ze skutkiem zrzucenia 2kg. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Czaruś
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mama.Martyna09
|
|
Powrót do góry |
|
|
benett
|
Wysłany: Wto Lut 14, 2017 15:13 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy jest cos takiego jak "odchudzanie z głową", zawsze to w mniejszym lub większym stopniu negatywnie wpływa na nasz organizm, tak samo jak tycie. _________________ Maść, czy jeszcze jej używasz? |
|
Powrót do góry |
|
|
jasieczek
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2017 12:55 Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że "odchudzanie z głową" powinno być pod okiem specjalisty. Warto udać się do dietetyka, który odpowiednio do naszych problemów ( np przejadanie się...) dobierze odpowiednie diety. http://obk.pl/wizyta-u-dietetyka-oddaj-sie-w-rece-fachowcow/ tutaj jest opisane jak taka wizyta wygląda, więc to nic strasznego |
|
Powrót do góry |
|
|
banana
|
Wysłany: Pią Kwi 07, 2017 00:12 Temat postu: |
|
|
Trzeba się odchudzać z głową, bo wynalazki z internetu często prowadzą do różnych problemów. W moim przypadku były to przewlekłe zaparcia i co rusz musiałam brać dicopeg 10g. Takie sprawy jednak lepiej konsultować ze specjalistą |
|
Powrót do góry |
|
|
henia
|
|
Powrót do góry |
|
|
Agatona
|
Wysłany: Nie Wrz 10, 2017 23:26 Temat postu: |
|
|
Przekonałam się już dawno, że ile osób, tyle pomysłów, ilu lekarzy, naukowców, dietetyków tyle zdań. Nie sposób się w tym odnaleźć, bo wszystko wzajemnie się wyklucza. Najlepiej słuchać własnego organizmu i wypróbować, co mu najlepiej służy. Dla mnie zbawienne okazały się tak zwane okna postu oraz dietetyczne potrawy z kurczakiem w roli głównej. |
|
Powrót do góry |
|
|
Shyild
|
Wysłany: Czw Wrz 28, 2017 07:17 Temat postu: |
|
|
Może i masz rację, jednak ja uważam, że nic nie dorówna diecie rozpisanej przez doświadczonego dietetyka. Tutaj https://kcalmar.com/zapytaj-dietetyka/ możesz sama dowiedzieć się sporo na ten temat, więc polecam Ci zajrzeć na tą stronę! |
|
Powrót do góry |
|
|
ibarek99
|
Wysłany: Pią Paź 20, 2017 15:37 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim trzeba dać sobie czasu. _________________ more tips |
|
Powrót do góry |
|
|
darho
|
Wysłany: Wto Paź 24, 2017 06:27 Temat postu: |
|
|
Dużo wody, treningu no i oczywiście zdrowego jedzenia! Ostatnio trafiłam na artykuł https://adamed.expert/jakie-owoce-wspomagaja-odchudzanie/ i jak się okazuje do tej pory jadłam owoce, które myślałam, że wspomagają odchudzanie a w rzeczywistości okazało się inaczej. Wiecie, ktore dokładnie trzeba jeść by szybciej schudnac? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 24, 2017 06:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |