Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kamka
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 20:05 Temat postu: Reklama sklepu |
|
|
Witajcie. Czy sam szyld z nazwą sklepu dziś wystarczy? Mam malutki sklepik a na nim tabliczke z nazwą sklepu i tak sobie dumam, patrząc na inne sklepy, ze to chyba jednak za malo. nie wiem, może bardziej odpowiedni byłby tego typu neon w jakimś fikuśnym kształcie? Co o tym myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Wrz 23, 2013 20:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
mirabelka10
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 11:31 Temat postu: |
|
|
DODATEK COŚ NEONOWEGO PRZYKUWAJĄCEGO UWAGĘ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mirabelka10
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 11:32 Temat postu: |
|
|
PROSTE I WYRAŹNE LITERY _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
arota
|
Wysłany: Sob Mar 31, 2018 17:05 Temat postu: |
|
|
Najlepsza reklama sklepu to zadowolony klient |
|
Powrót do góry |
|
|
ladyshin
|
Wysłany: Pon Kwi 02, 2018 17:52 Temat postu: |
|
|
wydaje mi się, ze dobrym sposobem jest też pozycjonowanie stron bo jednak teraz pozycja w sieci w googlach w wyszukiwaniach jets bardzo wazna. Im wyżej tym lepiej, ale pozycjonowanie stron trzeba zrobić umiejętnie, bo źle zrobiona kampania może nam zaszkodzić |
|
Powrót do góry |
|
|
Misiak
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2018 20:32 Temat postu: |
|
|
Reklama w dzisiejszych czasach to być albo nie być. Jeżeli dobrze się nie wypromujemy to niestety, ale nie zaistniejemy i biznes nie będzie się kręcił. Dlatego też warto postawić jakiś konkretny budżet właśnie na działania reklamowe oraz marketingowe. Jeżeli chodzi o marketing warto postawić na ten internetowy. Ta https://fabrykamarketingu.pl/seo-pozycjonowanie/ firma bardzo dobrze się na tym zna i uważam, że będziesz zadowolona z ich usług. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dżej89
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2018 07:33 Temat postu: |
|
|
Jak już masz tutaj podane różne pomysły na reklamę to może ja poradzę Ci w czymś innym... A ja u Ciebie wygląda kwestia dokonywania transakcji? Masz już na swojej stronie jakiś dobry system? Jak nie to zachęcam do zapoznania się ze spółką CashBill zobacz . Dzięki nim będziesz mogła w bezpieczny sposób dokonywać wpłat i wypłat przy optymalizacji kosztów prowizji. |
|
Powrót do góry |
|
|
Iga25
|
Wysłany: Pią Cze 08, 2018 08:47 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, że neon jako forma reklamy lokalnej może być całkiem trafny. Powielę też opinię koleżanki powyżej, że powinnaś postarać się o duże i widoczne litery, które z daleka będzie można odczytać. Dodatkowo na Twoim miejscu zdecydowałabym się na pozycjonowanie łódź , które pozwoliłoby na dotarcie do rzeszy klientów kupujących online, albo szukających w ten sposób sklepów wartych uwagi. To podniesie sprzedaż i zyskowność inwestycji. |
|
Powrót do góry |
|
|
kostuer
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2018 20:55 Temat postu: |
|
|
Według mnie warto postawić na stworrzneie własnej strony internetowej, tylko żeby to miało ręce i nogi potrzebny ejst dobry hosting, na którym strony działają poprawnie. Jeżeli nie chcesz wydawać majątku , to polecam Hekko - u nich stosunek ceny do jakości jest świetny. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gugysya
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2018 10:58 Temat postu: |
|
|
szyld, żeby sklep był widoczny - jak najbardziej, ale masz rację pisząc że to za mało. Rodzaj reklamy na pewno zależy też od branży w jakiej działasz. Dla jednej konieczny będzie marketing internetowy, dla innych ulotki czy jeszcze inne formy... jak byś zdecydowała się na drukowanie czegokolwiek, to tu jest tani druk - Sprint. |
|
Powrót do góry |
|
|
pociesznamama
|
Wysłany: Sob Sie 04, 2018 12:18 Temat postu: |
|
|
Sam szyld na sklepie jak dla mnie, to stanowczo w dzisiejszych czasach za mało. Najlepiej promować wielokierunkowo. Jakieś plakaty, koniecznie strona internetowa, w której będziesz mogła wypromować swój sklep, a dzięki której klient łatwiej dotrze do ciebie, może marketing mobilny? Opcji jest sporo trzeba tylko wybrać odpowiedni kierunek. Ja też długo zastanawiałam się jak zwiększyć sprzedaż u siebie i w końcu wynajęłam profesjonalistów z firmy marketingowej Berkano Expo (http://www.berkano.pl/ Wprawdzie specjalizują się w tworzeniu stoisk i wysp handlowych, ale jak zobaczysz ich portfolio to może uznasz, że mogli byś takiego stworzyć w twoim sklepie. Moje stoisko tak atrakcyjnie zaprojektowali, że od razu wpłynęło to na większe zainteresowanie klienta czego efektem są większe obroty. Może ty też skorzystaj z ich oferty, mają wiele do zaoferowania. W końcu reklama dźwignią handlu
Ostatnio zmieniony przez pociesznamama dnia Czw Sie 09, 2018 13:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
kalejdoskop
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2018 15:42 Temat postu: |
|
|
JEśli mówimy już o sklepie internetowym, to na pewno może się opłacać wdrożenie pozycjonowania. |
|
Powrót do góry |
|
|
koronna2
|
Wysłany: Pią Sie 31, 2018 18:13 Temat postu: |
|
|
Warto zadbac o reklame swojego sklepu, ale takze o odpowiednie oprogramowanie, ktore pomoze nam wygodniej pracowac. Mozna skorzystac z oferty takiej firmy https://www.goldenline.pl/firma/itmagination/ i korzystac z nowoczesnych rozwiazan dla biznesu. |
|
Powrót do góry |
|
|
mikik
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 12:31 Temat postu: |
|
|
Jaki sklep macie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Mateo 77
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2018 15:08 Temat postu: |
|
|
Grunt to znaleźć taką formę kontaktu z klientem, która będzie najbardziej adekwatna dla Waszego biznesu. Wiem, że u wielu osób świetnie sprawdził się marketing zapachowy Aromaemka. Na podstawie informacji z http://aromaemka.pl/service/zapachy-kwiatowe/ sami możecie pomyśleć, czy czasem i u Was mogłoby to przynieść zwiększenie zysków. Myślę, że ma to sens. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2018 15:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |