Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak reklamować swoją firmę?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Mamy po godzinach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gwizdek86

PostWysłany: Pią Cze 29, 2018 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Regionalne Pozycjonowanie jest gronem specjalistów z dziedziny pozycjonowania lokalnego. Z naszymi działaniami Twój biznes otrzyma rozgłos, a wraz z nim nowych klientów we własnym regionie. Zapewniamy przychylne oferty z myślą o małych, średnich a także dużych zakładów. To właśnie dzięki lokalnemu SEO można osiągnąć sukces w sieci - większy ruch na stronie firmowej to zwiększone zarobki, rozgłos i zaufanie w gronie odbiorców. Odnalezienie się na początku Google to szybka ścieżka ku prężnemu rozkwitowi! Tu dowiesz się więcej: Lokalne pozycjonowanie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Cze 29, 2018 13:45    Temat postu:

Powrót do góry
moniq08

PostWysłany: Pon Lip 02, 2018 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to i ja coś od siebie podrzucę. Targi branżowe. Bywacie na takich miejscach, wydarzeniach biznesowych? Myślę, że mogą one przynieść wam sporo zysków w postaci nowych klientów. Ale to możecie mi wierzyc na słowo lub nie, najlepiej w sumie jest się przekonać o tym na własnej skórze. Żeby wypaść jak najlepiej możecie również wynająć hostessy od http://www.essentialmodels.pl Na pewno dzieki temu wasza firma, stoisko będą o wiele lepiej widoczne na targach gdzie jest sporo innych firm.
Powrót do góry
okinakis

PostWysłany: Wto Lip 10, 2018 09:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie już same wasze usługi i produkty to jest najlepsza reklama dla firmy, ale to i tak zdecydowanie za mało. Musicie zainteresować się działaniami bardziej zewnętrznymi. Bardzo dobrym pomysłem jest skorzystanie z pomocy IT. Systemy CRM takie jak https://nav24.pl/dynamics-365/ nie tylko służą do sprawnego zarządzania klientami i zamówieniami ale także mają moduł marketingowy
Powrót do góry
Lowela

PostWysłany: Sro Lip 11, 2018 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że dobrą formą reklamy moga byc kolorowe i rzucające się w oczy opakowania. Zerknijcie na oferte drukarni Unilabels http://unilabels.pl/pl/ - u nich zamówicie opakowania przeznaczone do każdego rodzaju przemysłu. Jeśli nie macie pomysłu na projekt opakowania to fachowcy z Unilabels chętnie pomogą Wam w wyborze odpowiedniego projektu.
Powrót do góry
mania

PostWysłany: Czw Lip 12, 2018 18:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim media społecznościowe. To naprawdę kluczowe w dzisiejszych czasach. Fajne jest też AdWords, ale to zależy od branży. Jeśli macie sklep spożywczy na rogu, to jakakolwiek forma reklamy będzie głupia. Tak samo cukiernie. Tutaj trzeba wyeksponować promocje. W cukierni fajnie mieć np. dobrą ekspozycję. Taka witryna chłodnicza sprawdzi się rewelacyjnie!
Powrót do góry
stairs

PostWysłany: Pią Lip 20, 2018 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To zależy od potencjału marki, jej zasięgu i strategii komunikacji z klientem. Nam sprytnie doradziła agencja korona hostessy żebysmy zaczeli promocje od dystrybucji ulotek ze wskazaniem miejsca gdzie jestesmy. Dziewczyny z tacami z naszym pieczywkiem w ramach degustacji i z ulotkami chodziły wokol naszego punktu i wskazywaly gdzie mozna sie zaopatrzyc w takie swiezutkie pachnace pieczywko
Powrót do góry
Kazoo

PostWysłany: Pią Lip 27, 2018 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli reklamą zajmuje się profesjonalista to AdWords ma spoko efekty w stosunku do ceny. Ja współpracuję z http://adwords4export.pl/adwords-na-czechy/ i wiem, że dobrze trafiłem. Firma dokładnie zna czeski rynek i reklama się sprawdza Smile
lobek3

PostWysłany: Wto Lip 31, 2018 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzeba zainwestowac w reklame.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kamka

PostWysłany: Sro Sie 01, 2018 13:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Narciarze dobrze o tym wiedzą. Jak nie posmarujesz nie pojedziesz. Tak samo jest z twoją firmą. Żeby klienci cię znaleźli musisz dać im szansę. Odpowiednio oznaczyć elewację budynku w którym mieści się siedziba twojej firmy. Przydadzą się też jakieś tablice informacyjne w okolicy by łatwiej było trafić. W przypadku niektórych działalności potrzebny jest druk ulotek reklamowych, w których informujesz jakie produkty oferujesz i dlaczego to właśnie do ciebie mają się zgłosić klienci by je zdobyć. W przypadku mojej firmy całość reklamy tradycyjnej zapewnia nam Fabryka Reklamy http://fabrykareklamy.pro .
Powrót do góry
monka4

PostWysłany: Sro Sie 01, 2018 14:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Duzo daje wam reklama?
Powrót do góry
kostuer

PostWysłany: Sro Sie 01, 2018 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj konieczna jest obecność w interencie. Polecam tutaj stworzyć swoją włąsną stronę internetową, do tego potrzebujesz hostingu (polecam Hekko), dzisiaj praktycznie każdy hostingodawca oferuje gotowe instalatory, więc stronę można nawet i saamemu zrobić prostą.
Powrót do góry
kitti32

PostWysłany: Sro Sie 08, 2018 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moniq08 napisał:
No to i ja coś od siebie podrzucę. Targi branżowe. Bywacie na takich miejscach, wydarzeniach biznesowych? Myślę, że mogą one przynieść wam sporo zysków w postaci nowych klientów. Ale to możecie mi wierzyc na słowo lub nie, najlepiej w sumie jest się przekonać o tym na własnej skórze. Żeby wypaść jak najlepiej możecie również wynająć hostessy. Na pewno dzieki temu wasza firma, stoisko będą o wiele lepiej widoczne na targach gdzie jest sporo innych firm.

To świetny pomysł taka reklama bezpośrednia na targach czy konferencjach. Ale jak piszesz - odpowiednie zaprezentowanie towaru czy usługi to podstawa i tutaj faktycznie przydadzą się hostessy lub hości. Wiem, że są firmy oferujące wynajem hostess Kielce i myślę, że to odpowiednie miejsce żeby znaleźć profesjonalną obsługę na taką imprezę.
Powrót do góry
Otta

PostWysłany: Wto Sie 21, 2018 16:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszych czasach jest naprawdę duży bum na reklamy w internecie, jednak moim zdaniem nie można zapominać również i o innych formach reklamy, jeśli chce się dotrzeć do szerokiego grona odbiorców. Ja uważam, że dobrą promocja dla firmy jest spor reklamowy w radiu. Bo radia słucha praktycznie każdy. Warto nagrać taki spot przy pomocy profesjonalnej firmy, na przykład studia https://rpm.pl/ - wtedy będziemy mieli pewność, że jest to przygotowane profesjonalnie Wink
Powrót do góry
Mateo 77

PostWysłany: Wto Sie 28, 2018 22:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sposobów jest wiele, przede wszystkim dopasujcie je do potrzeb Waszej firmy. Teraz bardzo skuteczny jest aromamarketing, dlatego też warto rozważyć wykorzystanie tego też u Was.W http://aromaemka.pl/kompozycje-zapachowe-aromaty-do-pomieszczen/ możecie wyczytać więcej na ten temat, dlatego też warto tam zajrzeć.
Powrót do góry
mikik

PostWysłany: Wto Wrz 11, 2018 12:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Macie jakas firme?
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 12:31    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Mamy po godzinach Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 2 z 7
Skocz do: