Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gwizdek86
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2018 13:45 Temat postu: |
|
|
Regionalne Pozycjonowanie jest gronem specjalistów z dziedziny pozycjonowania lokalnego. Z naszymi działaniami Twój biznes otrzyma rozgłos, a wraz z nim nowych klientów we własnym regionie. Zapewniamy przychylne oferty z myślą o małych, średnich a także dużych zakładów. To właśnie dzięki lokalnemu SEO można osiągnąć sukces w sieci - większy ruch na stronie firmowej to zwiększone zarobki, rozgłos i zaufanie w gronie odbiorców. Odnalezienie się na początku Google to szybka ścieżka ku prężnemu rozkwitowi! Tu dowiesz się więcej: Lokalne pozycjonowanie |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2018 13:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
moniq08
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2018 19:09 Temat postu: |
|
|
No to i ja coś od siebie podrzucę. Targi branżowe. Bywacie na takich miejscach, wydarzeniach biznesowych? Myślę, że mogą one przynieść wam sporo zysków w postaci nowych klientów. Ale to możecie mi wierzyc na słowo lub nie, najlepiej w sumie jest się przekonać o tym na własnej skórze. Żeby wypaść jak najlepiej możecie również wynająć hostessy od http://www.essentialmodels.pl Na pewno dzieki temu wasza firma, stoisko będą o wiele lepiej widoczne na targach gdzie jest sporo innych firm. |
|
Powrót do góry |
|
|
okinakis
|
Wysłany: Wto Lip 10, 2018 09:42 Temat postu: |
|
|
W sumie już same wasze usługi i produkty to jest najlepsza reklama dla firmy, ale to i tak zdecydowanie za mało. Musicie zainteresować się działaniami bardziej zewnętrznymi. Bardzo dobrym pomysłem jest skorzystanie z pomocy IT. Systemy CRM takie jak https://nav24.pl/dynamics-365/ nie tylko służą do sprawnego zarządzania klientami i zamówieniami ale także mają moduł marketingowy |
|
Powrót do góry |
|
|
Lowela
|
Wysłany: Sro Lip 11, 2018 16:14 Temat postu: |
|
|
Myślę, że dobrą formą reklamy moga byc kolorowe i rzucające się w oczy opakowania. Zerknijcie na oferte drukarni Unilabels http://unilabels.pl/pl/ - u nich zamówicie opakowania przeznaczone do każdego rodzaju przemysłu. Jeśli nie macie pomysłu na projekt opakowania to fachowcy z Unilabels chętnie pomogą Wam w wyborze odpowiedniego projektu. |
|
Powrót do góry |
|
|
mania
|
Wysłany: Czw Lip 12, 2018 18:28 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim media społecznościowe. To naprawdę kluczowe w dzisiejszych czasach. Fajne jest też AdWords, ale to zależy od branży. Jeśli macie sklep spożywczy na rogu, to jakakolwiek forma reklamy będzie głupia. Tak samo cukiernie. Tutaj trzeba wyeksponować promocje. W cukierni fajnie mieć np. dobrą ekspozycję. Taka witryna chłodnicza sprawdzi się rewelacyjnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
stairs
|
Wysłany: Pią Lip 20, 2018 20:39 Temat postu: |
|
|
To zależy od potencjału marki, jej zasięgu i strategii komunikacji z klientem. Nam sprytnie doradziła agencja korona hostessy żebysmy zaczeli promocje od dystrybucji ulotek ze wskazaniem miejsca gdzie jestesmy. Dziewczyny z tacami z naszym pieczywkiem w ramach degustacji i z ulotkami chodziły wokol naszego punktu i wskazywaly gdzie mozna sie zaopatrzyc w takie swiezutkie pachnace pieczywko |
|
Powrót do góry |
|
|
Kazoo
|
Wysłany: Pią Lip 27, 2018 15:03 Temat postu: |
|
|
Jeżeli reklamą zajmuje się profesjonalista to AdWords ma spoko efekty w stosunku do ceny. Ja współpracuję z http://adwords4export.pl/adwords-na-czechy/ i wiem, że dobrze trafiłem. Firma dokładnie zna czeski rynek i reklama się sprawdza _________________ Kobieto, puchu marny! |
|
Powrót do góry |
|
|
lobek3
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2018 22:09 Temat postu: |
|
|
Trzeba zainwestowac w reklame. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamka
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2018 13:56 Temat postu: |
|
|
Narciarze dobrze o tym wiedzą. Jak nie posmarujesz nie pojedziesz. Tak samo jest z twoją firmą. Żeby klienci cię znaleźli musisz dać im szansę. Odpowiednio oznaczyć elewację budynku w którym mieści się siedziba twojej firmy. Przydadzą się też jakieś tablice informacyjne w okolicy by łatwiej było trafić. W przypadku niektórych działalności potrzebny jest druk ulotek reklamowych, w których informujesz jakie produkty oferujesz i dlaczego to właśnie do ciebie mają się zgłosić klienci by je zdobyć. W przypadku mojej firmy całość reklamy tradycyjnej zapewnia nam Fabryka Reklamy http://fabrykareklamy.pro . |
|
Powrót do góry |
|
|
monka4
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2018 14:14 Temat postu: |
|
|
Duzo daje wam reklama? |
|
Powrót do góry |
|
|
kostuer
|
Wysłany: Sro Sie 01, 2018 20:54 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj konieczna jest obecność w interencie. Polecam tutaj stworzyć swoją włąsną stronę internetową, do tego potrzebujesz hostingu (polecam Hekko), dzisiaj praktycznie każdy hostingodawca oferuje gotowe instalatory, więc stronę można nawet i saamemu zrobić prostą. |
|
Powrót do góry |
|
|
kitti32
|
Wysłany: Sro Sie 08, 2018 14:18 Temat postu: |
|
|
moniq08 napisał: | No to i ja coś od siebie podrzucę. Targi branżowe. Bywacie na takich miejscach, wydarzeniach biznesowych? Myślę, że mogą one przynieść wam sporo zysków w postaci nowych klientów. Ale to możecie mi wierzyc na słowo lub nie, najlepiej w sumie jest się przekonać o tym na własnej skórze. Żeby wypaść jak najlepiej możecie również wynająć hostessy. Na pewno dzieki temu wasza firma, stoisko będą o wiele lepiej widoczne na targach gdzie jest sporo innych firm. |
To świetny pomysł taka reklama bezpośrednia na targach czy konferencjach. Ale jak piszesz - odpowiednie zaprezentowanie towaru czy usługi to podstawa i tutaj faktycznie przydadzą się hostessy lub hości. Wiem, że są firmy oferujące wynajem hostess Kielce i myślę, że to odpowiednie miejsce żeby znaleźć profesjonalną obsługę na taką imprezę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Otta
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2018 16:07 Temat postu: |
|
|
W dzisiejszych czasach jest naprawdę duży bum na reklamy w internecie, jednak moim zdaniem nie można zapominać również i o innych formach reklamy, jeśli chce się dotrzeć do szerokiego grona odbiorców. Ja uważam, że dobrą promocja dla firmy jest spor reklamowy w radiu. Bo radia słucha praktycznie każdy. Warto nagrać taki spot przy pomocy profesjonalnej firmy, na przykład studia https://rpm.pl/ - wtedy będziemy mieli pewność, że jest to przygotowane profesjonalnie |
|
Powrót do góry |
|
|
Mateo 77
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2018 22:11 Temat postu: |
|
|
Sposobów jest wiele, przede wszystkim dopasujcie je do potrzeb Waszej firmy. Teraz bardzo skuteczny jest aromamarketing, dlatego też warto rozważyć wykorzystanie tego też u Was.W http://aromaemka.pl/kompozycje-zapachowe-aromaty-do-pomieszczen/ możecie wyczytać więcej na ten temat, dlatego też warto tam zajrzeć. |
|
Powrót do góry |
|
|
mikik
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2018 12:31 Temat postu: |
|
|
Macie jakas firme? |
|
Powrót do góry |