Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ANIA

|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 08:57 Temat postu: JESZCZE JEDNA MAMUŚKA Z OTWOCKA |
|
|
Witam wszystkie mamy z Otwocka,
Słusznie zwrócono mi uwagę, że powinnam na początek się przedstawić. Przepraszam, ale nie mam doświadczenia jako uczestnik Forum. Po raz pierwszy zapisałam się tutaj, bo zazwyczaj nie mam niestety czasu na takie przyjemności, ale to Forum bardzo mi sie spodobało i dlatego postanowiłam w nim zaistnieć. Jestem kolejną mamą po trzydziestce. Moje skarbusie to piecioletni Igor i dwuletnia Pola. Ja pochodzę ze Świdra a teraz cała nasza rodzinka mieszka w Otwocku na Kresach. Niestety pewnie nie będę miała okazji spotkania się z Wami w Piaskownicy, bo jestem mamą pracującą więc w tygodniu to mamy czas na wyjścia co najwyżej na podwórko. Mam jednak nadzieję, że znajdę czas na kontakt z wami tutaj na Forum.
Pozdrawiam
Ania _________________ Sprzątanie w domu, w którym dorastają dzieci, jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać. (Phyllis Diller) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 08:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dorcik81
Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1757 Skąd: Otwock kiedyś centrum obecnie kresy
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 10:54 Temat postu: |
|
|
no to teraz mogę oficjalnie Cię powitać w gronie szalonych otwockich mamusiek sąsiadko gdzie dokładnie mieszkasz?bo ja też kresowa jestem  _________________ szczęśliwa żona i mama
przepraszam za literówki:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 1726 Skąd: Otwock /Wólka Mlądzka
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 19:39 Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu! Zaglądaj do nas jak najczęściej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ANIA

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 07:48 Temat postu: |
|
|
Miło mi znaleźć się w gronie szalonych mamuś. Mieszkamy na Sołeckiej. A Ty Dorocik gdzie na Kresach mieszkasz? Ja na Kresach mieszkam od jakis 3 lat. Nie jestem specjalnie z nimi zaznajomiona, bo jak byłam na macierzyńskim z Polą to sporo spacerowaliśmy w celach poznawczych, ale odkąd wróciłam do pracy, to tak jak pisałam po prostu życie "na wariata". Na nic nie ma czasu.  _________________ Sprzątanie w domu, w którym dorastają dzieci, jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać. (Phyllis Diller) |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 07:53 Temat postu: |
|
|
Oj wierzę, że nie masz czasu. Ja domowo, a na zakrętach sie nie wyrabiam czasami Głowa do góry, niewyrabianie sie jest chyba wpisane w macierzyństwo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanka

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 08:06 Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu,
dokładnie Cię rozumiem, odkąd wróciłam do pracy u mnie to samo, padam na twarz zazwyczaj, w weekendy jakoś można odetchnąć, ale też nie zawsze Miejmy nadzieje, że chociaż na forum będziemy mogły "pożyć"!
Pozdrawiam gorąco _________________ pozdrawiam
Renia
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ANIA

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 08:11 Temat postu: |
|
|
Dzięki za pocieszenie szarlotka Masz rację, grunt to jakoś dawać sobie radę. Ja tak narzekam ale i tak mam nie najgorzej bo mam rodziców, którzy zajmują sie Polą (no i Igorem jak choruje i nie chodzi do przedszkola) jak my jesteśmy w pracy  _________________ Sprzątanie w domu, w którym dorastają dzieci, jest jak odśnieżanie chodnika zanim przestanie padać. (Phyllis Diller) |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorcik81
|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 08:51 Temat postu: |
|
|
ja na lwowskiej mieszkam,jestem tu od dwóch lat, wcześniej w centrum mieszkałam, i nadal nie potrafię się poruszać sama po tej części Otwocka
ja czasem przy jednym dziecku nie wyrabiam się ze wszystkim a nie pracuję zawodowo,to co przy dwójce bedzie  _________________ szczęśliwa żona i mama
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 19:39 Temat postu: |
|
|
dorcik81 napisał: | ja na lwowskiej mieszkam,jestem tu od dwóch lat, wcześniej w centrum mieszkałam, i nadal nie potrafię się poruszać sama po tej części Otwocka
ja czasem przy jednym dziecku nie wyrabiam się ze wszystkim a nie pracuję zawodowo,to co przy dwójce bedzie  |
Napewno nie ponudzisz się Dorotko Na pewne rzeczy warto przestać zwracać uwagę, taka wybiorcza ślepota, bo się zajedziesz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 19:47 Temat postu: |
|
|
Witam gorąco nową mamę,bardzo spodobał mi się Twój wpis.
Ja jednak po cichu liczę,że zobaczymy się kiedyś na spacerze...albo babskim spotkaniu. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 19:52 Temat postu: |
|
|
A ja już myślałam, że nas ochrzanisz za OT-a  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Pią Paź 08, 2010 21:15 Temat postu: |
|
|
szarlottka napisał: | A ja już myślałam, że nas ochrzanisz za OT-a  |
proszę grzecznie na temat Karolinko  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 19:31 Temat postu: |
|
|
mirabelka10 napisał: | szarlottka napisał: | A ja już myślałam, że nas ochrzanisz za OT-a  |
proszę grzecznie na temat Karolinko  |
Tak jest! (tu stanęłam na baczność)  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gonia
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2012 10:19 Temat postu: |
|
|
Witam
Dzisiaj dołączyłam do tego zacnego grona.
Pochodzę z Warszawy - a teraz mieszkam w Otwocku - Morskie Oko.
Mam 2 letniego synka Piotrusia.
Cieszę się, że wyszedł taki pomysł z forum.
Pozdrawiam
Gosia |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorcik81
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 22:13 Temat postu: |
|
|
cześć Gosiu )
fajnie,że do nas dołączyłaś zapraszam do działu spotkania,gdzie znajdziesz info o reaktywacji klubowych spotkań oraz na nasz profil na facebook'u _________________ szczęśliwa żona i mama
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 05, 2012 22:13 Temat postu: |
|
|
|
|