Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Misiak
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2018 20:56 Temat postu: |
|
|
Najlepiej byłoby iść do lekarza bo nie wiesz czy nie jest to jakaś infekcja gardła, zapalenie czy może angina. Leczenie na własną rękę jest nieodpowiedzialne. Wiem, ze wiele osób się tak leczy jednak lepiej jest iść do lekarza. Sporo osób nie lubi przychodzi, ale przecież mona umówić wizyty domowe np u nich https://lekarzobok.pl/ na terenie Krakowa czy też innych miast. Teraz jest tyle możliwości i warto z nich korzystać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Kwi 12, 2018 20:56 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dżej89
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2018 16:06 Temat postu: |
|
|
Jest mnóstwo skutecznych leków na ból gardła- syropy, tabletki, specjalne herbaty. Także wszystko zależy od Ciebie czego szukasz. Warto zajrzeć sobie na aptekę online https://www.apteka-melissa.pl/ i tam przeanalizować sobie wszelkie produkty lecznicze. Ponieważ masz tam ich dokładny opis i cenę, możesz dobrać dla siebie najkorzystniejszą ofertę. A jak przekroczysz 259 zł przesyłkę masz za darmo . Także u nich opłaci się robić zakupy . |
|
Powrót do góry |
|
 |
juju
|
Wysłany: Czw Wrz 13, 2018 11:53 Temat postu: |
|
|
U dzieci nie każdy sposób da się wykorzystać, nieraz jedynym rozwiązaniem są antybiotyki ale wtedy koniecznie trzeba pamiętać żeby podać dobry probiotyk przy antybiotyku taki specjalnie dla dzieci |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aldona
|
|
Powrót do góry |
|
 |
kejti
|
Wysłany: Czw Paź 18, 2018 09:49 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o ból gardła to bardzo dobre są tabletki do ssania Cevitt Gardło: http://www.cevitt.pl/. Mają oryginalny skład - kwas hialuronowy, cynk i witamina C. Mi zawsze pomagają, niezależnie od tego, od czego boli mnie gardło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
miodowo
|
Wysłany: Wto Lis 24, 2020 19:30 Temat postu: |
|
|
Ja często pierwsze po co sięgam to naturalne sposoby, płukanie dentoseptem, miód na dobry sen, sok malinowy, a także dużo witainy C w owocach, a i czasami w pastylkach. Zazwyczaj przechodzi. Jeśli nie to w tedy sięgam po gotowe preparaty.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
asiakowal
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2021 10:40 Temat postu: |
|
|
Warto zadbać o to, aby był to szybki sposób na ból gardła , gdyż bakterie czy wirusy bardzo szybko się rozprzestrzeniają. Bardzo dobrym i szybkim w działaniu lekiem jest neo-angin, który jest antyseptyczny. Działanie antyseptyczne w leczeniu infekcji gardła jest niezwykle istotne, gdyż leki działają miejscowo, łagodząc dolegliwości i pozbywając się ich źródła, czyli chorobotwórczych drobnoustrojów atakujących błonę śluzową gardła, zwanych również patogenami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2021 10:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |