Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
henia
Do³±czy³: 31 Maj 2017 Posty: 122
|
Wys³any: Nie Wrz 10, 2017 13:53 Temat postu: Restauracje |
|
|
Mamusie - jakie eleganckie restauracje w Warszawie mo¿ecie z czystym sumieniem poleciæ? Nied³ugo przylatuj± znajomi z Australii i bêd± kilka dni w Stolicy i chcemy im pokazaæ to, co najlepsze jest do pokazania. Na pewno pójdziemy z nimi na obiad do Papu, bo to nasz ulubiona restauracja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Nie Wrz 10, 2017 13:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Luna077
Do³±czy³: 18 Pa¼ 2017 Posty: 31
|
Wys³any: Sro Lis 15, 2017 22:23 Temat postu: |
|
|
A jakie menu lubisz najbardziej? Ja zwykle na szybko szukam restauracji, gdzie jest serwowana kuchnia w³oska. Zawsze gdy kto¶ do nas przyje¿d¿a idê gdzie¶ na pizzê, bo wiem, ¿e to zasmakuje wszystkim Czasami najprostsze rozwi±zania s± najlepsze i najsmaczniejsze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
koronna2
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2017 Posty: 184
|
Wys³any: Wto Mar 06, 2018 17:11 Temat postu: |
|
|
A zamawiacie czasami co¶ do domu? ¦wietn± opcj± jest zamówienie sobie jedzenia przez internet http://glodny.pl/ To idealna opcja, je¶li nie mamy czasu na zrobienie sobie obiadu. Zamówimy tutaj jedzenie z najbli¿szej restauracji i bêdziemy je mieæ szybko u siebie w domu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agafia
Do³±czy³: 31 Maj 2017 Posty: 83
|
Wys³any: Pon Mar 26, 2018 09:48 Temat postu: |
|
|
Có¿, na pewno je¿eli chodzi o stolicê, fajnych restauracji tam nie brakujê. Sama od czasu do czasu pozwalam sobie na pizzê i zastanawiam siê, jakie s± Wasze opinie na temat tego miejsca www.telepizza.pl/miasto/Warszawa . Z tego co wiem, ta konkretna pizzeria Warszawa ma sporo propozycji do wyboru, a jednocze¶nie zarówno ceny s± tam bardzo fajne, jak i czas oczekiwania na dostawê nie jest d³ugi:). |
|
Powrót do góry |
|
 |
terenia
Do³±czy³: 01 Wrz 2017 Posty: 233
|
Wys³any: Pi± Maj 25, 2018 12:26 Temat postu: |
|
|
Restauracji teraz jest wszêdzie du¿o, te¿ czêsto idê na jaki¶ obiad czy kolacjê. Nawet z mê¿em te¿ zamawiamy pizze to te¿ przecie¿ jedzenie, chocia¿ tego nie zamawiamy czêsto, ale raz na jaki¶ czas. Jak nie mam zbytnio czasu na ugotowanie obiadu to po drodze po pracy podjedziemy gdzie¶ co¶ zje¶æ ewentualnie zamawiamy pizze w http://wroclaw.pizzerianocna.pl/#strefy bo tam maj± najlepsze. Czasem mo¿na sobie pozwoliæ na trochê szaleñstwa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Misiak
Do³±czy³: 27 Pa¼ 2017 Posty: 93
|
Wys³any: Sro Cze 06, 2018 10:45 Temat postu: |
|
|
Je¿eli chcesz dobrze zje¶æ w Warszawie to zerknij sobie tutaj http://www.rozdroze.pl/
To restauracja z tradycjami, bardzo fajnie po³o¿ona i z cudownym klimatem.
Je¿eli chcesz zorganizowaæ niezapomniany wieczór to my¶lê, ¿e tam bêdzie to miejsce idealny. Koniecznie sobie zerknij. |
|
Powrót do góry |
|
 |
D¿ej89
Do³±czy³: 02 Lis 2017 Posty: 138
|
Wys³any: Czw Cze 07, 2018 20:27 Temat postu: |
|
|
A mo¿e kto¶ ma ochotê wypiæ oryginalnego szampana i co¶ dobrego zej¶æ? Jak tam to warto wpa¶æ do restauracji Bubbles w Warszawie. W³a¶nie niedawno tam by³am i jestem pe³na pozytywnych wra¿eñ po spêdzonym tam czasie. Jest tam ³adnie, klimatycznie, obs³uga pierwsza klasa. No chocia¿bym szuka³a jaki¶ minusów to nie potrafiê nic znale¼æ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
babek1
Do³±czy³: 31 Lip 2018 Posty: 5
|
Wys³any: Wto Lip 31, 2018 20:43 Temat postu: |
|
|
Nie ma czasami czasu na gotowanie w domu. _________________ sushi bar warszawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
vanner
Do³±czy³: 01 Sie 2018 Posty: 11045
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vanner
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vanner
|
|
Powrót do góry |
|
 |
vanner
|
|
Powrót do góry |
|
 |
miska699
Do³±czy³: 31 Sie 2018 Posty: 7
|
Wys³any: Sro Pa¼ 17, 2018 13:43 Temat postu: |
|
|
Ja akurat nie jestem z Warszawy ale na pewno jest tam mnóstwo miejsc gdzie mo¿na smacznie zje¶æ. Najlepiej wybraæ jakie¶ miejsce z polecenia. Mo¿e popytaj w¶ród znajomych? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
Do³±czy³: 23 Lut 2021 Posty: 11080
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama