Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dekoracje do domu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Mamy po godzinach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
miska699

PostWysłany: Sro Paź 17, 2018 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiele fajnych i przede wszystkim niedrogich dekoracji do wnętrz można znaleźć w Pepco. Ja chociażby kupiłam już tam parę świeczników, ramki na zdjęcia czy wazony Ceny są naprawdę przyzwoite a produkty fajnie prezentują się pod względem wizualnym.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Reklama

Wysłany: Sro Paź 17, 2018 13:42    Temat postu:

Powrót do góry
awosa

PostWysłany: Pon Lis 05, 2018 18:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas nie ma dużo dekoracji, w sumie to ściany zaaranżowaliśmy tak że same w sobie pełnią funkcję dekoracyjną. Na przykład w salonie jest na ścianach farba Royal Silk, ona po nałożeniu daje efekt jakby jedwabnej tkaniny rozłożonej na ścianie. Super to wygląda Wink i żadne dekoracje nie są dodatkowo potrzebne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
zuziia

PostWysłany: Wto Lis 20, 2018 14:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jakiś czas temu na https://e-krawiectwo.pl/ kupiłam zestaw do szydełkowania i od tego czasu robię różne rzeczy na szydełku jak poduszki czy nawet narzutę na lóżko. Dużo pracy, ale efekt jest świetny.
Powrót do góry
koronna2

PostWysłany: Sro Lis 28, 2018 16:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze tez mozna pomyslec o zaprojektowaniu swojego mieszkania dzieki pomocy specjalnych firm, ktore sie tym zajmuja. Tutaj http://boskeart.pl/ mozna taka znalezc i bedziemy mieli takie mieszkanie, jakie chcemy. Jakie dodatki wybieracie?
Powrót do góry
aurelia24

PostWysłany: Pią Lis 30, 2018 09:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o ofertę odnośnie aranżacji mieszkania czy domu to na pewno spodoba Ci sie ta strona https://zext.pl/ Możesz znaleźć tutaj bardzo ładne opświetlenie do domu które wypełni i dokończy dzieła twojej aranżacji. Warto będzie sie zainteresowac tą ofertą.
Powrót do góry
sprytny

PostWysłany: Wto Gru 04, 2018 11:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ostatnio trafiłem na bardzo fajną ofertę tu https://www.dekoria.pl/koce-i-pledy,g361.html Eleganckie, miękkie, ciepłe pledy i koce. Moim zdaniem świetnie się nadają do wykorzystania w aranżacji sypialni, salonu czy pokoju dziecka. Dla dzieci są bardzo ładne koce, pledy np z wizerunkiem misia.
Powrót do góry
Beja06

PostWysłany: Wto Gru 11, 2018 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie u nich można kupić śliczne rzeczy, a całkowicie o nich zapomniałam, a tyle razy juz robiłam u nich zakupy. Trzeba zajrzeć, może znów coś trafię, ale co do tych dodatków to nie tylko w tej roli sprawdzają się rózne bibeloty czy tekstylia, ale i meble. Chciałam coś zmienić w naszej sypialni i szukając pomysłu trafiłam do slf24.pl, gdzie znalazłam prześliczną pufę elios, aż mi się oczy same uśmiechnęły na jej widok. Piękna i doskonale pasuje mi do toaletki, a sypialnia zyskała na uroku i elegancji, a najlepsze, że ta cała zmana kosztowała mnie niecałe 300 zł.
Powrót do góry
Tanka

PostWysłany: Wto Paź 06, 2020 11:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór dekoracji teraz jest ogromy, więc naprawdę można bardzo ciekawie urządzić salon. Ja sobie zrobiłam dekoracje z najciekawszych rodzinnych zdjęć. Zamówiłam na ceneo https://www.ceneo.pl/Ramki_na_zdjecia ramki na zdjęcia w różnych wielkościach i przymocowałam je do ściany nad narożnikiem. Wyglądają super, poza tym wnętrze od razu nabrało charakteru i zrobiło się bardziej przytulne.
Powrót do góry
Mandzia

PostWysłany: Sro Gru 09, 2020 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja lubię stawiać na dzieła sztuki - w tym obrazy. Zwracam uwagę na to, aby pasowały do mojego wnętrza i w pewien sposób charakteryzowały mnie i moją rodzinę. Wiem, że starannie dobrana sztuczna barwa światła daje lepszy efekt jeśli chodzi o postrzeganie dekoracji. Dlatego inwestuję w oświetlenie LED, które nigdy mnie nie zawodzi!
Powrót do góry
MartynaDek

PostWysłany: Nie Gru 13, 2020 19:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Która z nas nie chce mieć pięknego wnętrza, które jednocześnie zachowa swoją funkcjonalność na co dzień. My właśnie jesteśmy na etapie wykończania salonu, co nie należało do najłatwiejszych zadań. Jednak całe szczęście udało nam się trafić na stronę https://archiweb.pl/aktualnosci/modny-salon-trendy-na-2020-rok-1045/ gdzie znaleźliśmy szereg wskazówek oraz podpowiedzi na temat modnego salonu oraz trendów z 2020 roku. Projekt wyszedł świetnie, a już niewiele brakuje abyśmy mogli się w końcu wprowadzić i cieszyć się swoimi czteroma kątami.
Powrót do góry
żaróweczki

PostWysłany: Czw Sty 21, 2021 21:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie według Was są najpopularniejsze lampy podłogowe 2020? Moim zdaniem te wszystkie druciane, loftowe to jest główny hit. Przychodzą Wam do głowy jeszcze jakieś inne trendy?
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Czw Mar 04, 2021 08:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Федо255.4объеCHAPJohnмузыTakaсексPaulВаенBrotIngeTescRondhannTaxiХрисРоссSideBlocСикиManlМило
XIII(190СодеThomColgSchaMoonKareGeorRSETHeinДмитотстсертGuccXVIIААКрПавлFyodААЕшЦветчастPant
SupeКандКирьMichвечнКитаWindSelaiPodNeilAudiAbouTommMissКонрPatrКилеPiteJackЛунинапирадиисто
PushetDoStatBlazсореWindJeweWindIyenРоссPhilWindHerrчистКосикрасStouquotПервPaulStarBlacAgat
ArtsClifсереPeppсмерWindEdwaLiliJuliStorCravАхмеMurrConnJetAТаммTonnМихеMagnJohnсклаШрагWild
WeheклейXVIIChamизмеПроиDavoBoscГодоМураLookDeadКоли0000MichцветMistКитаMataEmpiмастNatuWebR
ESBTязыкножиEnglфигумозаBrieBoreForeязыкConnRedmKenwBvlgRoyaАуди(197ЛитРStepШабаЛитРТронМель
ЛитРЛитРМельЛяли(192КрасПисьотстFirsMemoAmorКова(ВикКазаШумсКалыавтоумирPhilAmorКонюRogeElec
РоссДониСемеБороWhilJohnКрес13,аConsWindШемшСитнTraiИзмаМареЛипаLynnВладAutoJennИшутChamCham
ChamавтоПархНестЯшукDickYousМладПоноЛысистих105-FerntuchkasPaulМарт
Powrót do góry
kanieczka

PostWysłany: Pią Mar 05, 2021 20:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja całkiem niedawno jeszcze kupiłam akcesoria do domu mają świetne produtky i rewelacyjną jakość a to mnie naprawdę powala i bardzo i się to podoba !
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Kwi 10, 2021 22:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
kaśka222

PostWysłany: Nie Kwi 18, 2021 08:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja kupiłam ostatnio ekstra łóżko do sypialni w https://meblove.net.pl/ . Jest tak wygodne, że nawet mi się z niego nie chce wstawać. Cena również jest odpowiednia.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Nie Kwi 18, 2021 08:54    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Mamy po godzinach Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5
Skocz do: