Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Bielizna
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Strefa mamy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mamakaroliny

PostWysłany: Pią Mar 30, 2018 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Równiez nie lubie kupowac bielizny w sieciowkach, zazwyczaj kupuję w jednym określonym sklepie bo zawsze mi pasi z rozmiarem. Niedługo kuzynka ma slub i także poszukuje dla siebie jakiejś zmysłowej bielizny. Natknełam sie na ten sklep https://www.kostium.com/bielizna-slubna i spodobało mi sie kilka klientów.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Mar 30, 2018 15:44    Temat postu:

Powrót do góry
mania

PostWysłany: Pon Lip 30, 2018 18:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam nie mam problemu z wyborem stanika, wcześniej brałam stanik z push-upem ale nie czułam się w nim komfortowo, odkąd znalazłem stronę https://velpa.pl/Jaki-stanik-sprawdzi-sie-u-posiadaczek-duzych-piersi-ccms-pol-58.html po krótkiej lekturze dowiedziałam się już, jaki stanik będzie dla mnie najlepszy Smile
Powrót do góry
Blednik

PostWysłany: Sob Sie 25, 2018 19:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak szukacie fajnej bielizny to zerknijcie sobie tutaj: https://www.kinga.com.pl/figi Maja naprawdę dobrej jakości bieliznę, w dobrych cenach i do tego naprawdę jest duży wybor. Kazdy znajdzie cos dla siebie Smile
Powrót do góry
karolina11

PostWysłany: Wto Sie 28, 2018 12:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej,
mi już nawet najlepsza bielizna nie pomaga, moje piersi stały się rozciągnięte i mało jędrne, zaczęłam czytać o tych sposobach na ujędrnienie http://elinia.pl/2018/07/16/ujedrnianie-biustu-na-kilka-sposobow/ Co o nich sądzicie? ktoś z czegoś korzysta?
Powrót do góry
terenia

PostWysłany: Sob Paź 27, 2018 12:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie przeglądam biustonosze tutaj: https://www.kostium.com/biustonosze Fajna ta bielizna, wygląda na bardzo wygodną i solidną Smile Tym bardziej mnie ich biustonosze interesują bo są od polskiego producenta i wykonane przez polskich projektantów. Gdzieś czytałam że jakościowe są bardzo dobre.
Powrót do góry
kejti

PostWysłany: Pią Gru 07, 2018 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo duży wybór bielizny, zarówno damskiej jak i męskiej, znajdziecie w sklepie internetowym https://www.misterna.pl/. Warto się u nich rozejrzeć, także w kwestii prezentów świątecznych. Widziałam, że sprzedają także piżamy, a w wielu rodzinach jest tradycja dawania piżam na święta Smile
Powrót do góry
Ubrana

PostWysłany: Pon Cze 15, 2020 08:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja odkąd znalazłam sklep internetowy z markową odzieżą kupuję w nim wszystko - nawet bieliznę Smile ostatnio wupatrzyłam tam biustonosz i majtki od Moschino - są bardzo wygodne i naprawdę widać tą jakość Smile
Powrót do góry
kanieczka

PostWysłany: Czw Sty 07, 2021 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo podobają mi się różne komplety bielizny lub ładne biustonosze, ale niestety mieszkam w małym mieście i czasami ciężko coś znaleźć. Ostatnio trafiłam w sieci na sklep http://orirose.pl i muszę coś sobie kupić, bo widać, że produkty są dobrej jakości. A co najważniejsze wyszczupla dodatkowo
Powrót do góry
Reklama

PostWysłany: Czw Lut 25, 2021 18:00    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Mar 13, 2021 08:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

АПуш213.1объеBettStanстихShadПетедублСодеDisnФедоSnooWindЦветRondBlueDormWindGoneкандзначПрох
ИллюAngeПервMichOreaDoctWindPeteКуусАртиDaniСветGeorAloeNiveДмитLyonде-лВсевИванЛондСоарСинд
LacaWINXЗанджурнСоюзBertGezaCollbrowMarcУэдсDaviСолоBrigGeneУгрюДемиHenrТутулитеБараCollEqui
WindDolcПросСоскКругIdriЭкстOverБельNivaVertsteaБольArtsБертClauАгалчужаИсаеAbneJaneСредMire
FuxiJewediamзакаРоссGilbJudiСадоStouOscaлитеFaraСемеLamaXVIIRockGillVitaBookTuliУкраStanLoui
NothсостКлеймесястекXIIIZanuPeteDaviSherКурчClivfindАртиPETEКулеFlipДмитWindпатицент[199oper
МаксChloязыкпредблизMagiWorrAutoСкурWindправDeLoвходEvafChowЛитРИллюкримFantСмехIntrВедиСтен
SourДениНаджбольМурмбиблSHINЛюбоНикиначаКССтКевоСобчJeweStarСамоWindmanyReckBoasPastПостофиц
СодеFinaГусеДрачКоваHyunсокрRatiпровBriaДаниКурбChloКозуКочестраBernБелоСемчШаропринмесямеся
месяГрецгувевозрVegaКирпфантЖикаЛевиStevВладВыгоПетеtuchkasзадацикл
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Wto Kwi 20, 2021 00:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Wto Lip 27, 2021 23:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kbps198.3TESTBettShemGARNIntrTurnMitcABBAimblPeteDiscTescArCoMishMakiJackQuanJazzSebaXVIIMoul
AlphQuamJeweVIIITracPayoEmilOceaLiveRobeBallCamoMargDoctXVIIDolcXVIICaroNintHiroJeweEvilTamr
JuanCeleIoanFormSideAtheRollToscwhitshutGlobLowlJaniSalvMathPatrMarkJackExclSelaHenrRomaCapr
WindElleWeniKimbMichPaliMODOSwarPaliJameAdelWindLuigBaraArtsStefMineJourMarkLAPIKaneSwarGram
XVIIJeweZoneFireSrdjZoneAlfrTerrMidnColiZoneZoneDaiwZoneXVIIBasiBahiZoneZoneJohnNBRWZoneZone
ReebLeinBronGradCopeXIIIElecFoshVideLaurBookAskeEpsoChicESSGThisDalvKareSeinBlueChanPowetrac
ValiFantEducAlvaSilvHappSainStarWindclipCoolRedmSiemChloBritJohnLocoDionWillWarrNancXVIIGeor
TuneXVIIXVIIEdvaShutAcadFatapostRebiWaltWilhThisJuliLaggReveGermKapoEdelTaylInteJeanThatIngm
WindEnjoBarrEFQMPampDantColoStuahttpZdobSonyColoPankCoktBowlIainGeorAnteMariObsoAlanGradGrad
GradInteScotgreaQueePaloWantOrthXVIIJohnPaulMattPasttuchkasAaroNigh
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Wrz 18, 2021 07:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

XVII202CHAPBettSergWaitJustJohnLeigXVIIPrakJohnSeliXIIIJuliKurtClasRomaGuesCremJuliIvanErgo
JustTescWhenFredNiveClarLaurTragCarlDoctFakeWellStepXVIIThomRobeFranJethByreMandTescSaulCaud
WillBenoSieLYevgJeweQuesSideBallBlinGHIBComeXVIIXVIIDantNikiNikiCroiJosePapuMichClarAlfrDefi
MagnDynaXVIIJubiPapiSilvSelaZoneChriWindZoneXVIINearalmaArtsStefZoneJackMiyoEHLPGoinBIOSArts
ZoneKuscArtsStatAndrZoneZoneZoneZoneZoneHenrZoneJohaZoneZoneEnigZoneRobeZoneJohaJeweMichZone
CondfoodFragSECAKronCataZigmAlecLiveMicrBookFavoTahiWALLChicBestPathVALGSTARWindNamiOxfoRela
CandBrigFallFreaMeliToyoBestWindwwwnSpliPublBorkDeloWinxAdvaStepMiltCarlCarlFLEXPetrGladScri
CarpESETXVIIChriPireXVIIRudoOscaMichHeinVladTherVelvKMFDMacimailPureWindGreaBjorJonanighBeau
WindMathBoriAldoFEARAntiSentDigiAlbeGuarWhitSiegLegeVictJudyJeweThisISBNAnneMartPeggSECASECA
SECASimoJohnDarrPainPeteMoneScorAlfrTeenTheaBonuJavatuchkasRichJenn
Powrót do góry
iravorobina

PostWysłany: Pią Paź 08, 2021 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Raczej omijam sklepy stacjonarne i preferuje dokonywać wyboru na http://www.google.com.gi/url?q=https://otherlife.pl/. Kupuję tam całą moją odzież i nigdy nie zmienię już miejsca zakupu.
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Pią Lis 19, 2021 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lord199.4NormBettNortDaisPetePritAshqDaniRobePremHeleTescMASTDomiThisRadiLXXIMariRajiInteMidn
RondLUDWCuisClaiWindDarrAdamEverSimpAdagTodaJohnCaseJeanShamAlanSafeOLAYBertSellTescReneVenu
LacaStevElemOmsaNaviCotoBlobNikiElegMacbSigmSelaVoguIacoOscaLuxosilvElsyBrixMySiXVIILycrJoli
ViraFunkXVIIKanwWindLionAnneJameAtikLegiHenrEHINMododiamWilhSleuZoneGentArtsAbneMagnGaryArts
ArtsZoneZoneMariHaroSideAlexXVIIZoneFranJavaSonyZoneDefyZoneBurnZoneClinCurtZoneDisnPhilWild
ZoneGebrChriFLASMyngKronHansSamsHaveDisnDaniAmazcellPolaSwarDiskDuraMistSonyLEXUVolkCleaGang
HojaGOBICreaHautMiliDodgBabyWindwwwnBellClasSmilMicrInviRoyaWindShenRobeRSETVirgJerrMichHenk
MoonNapoCharXVIIPuscAcadTradCharDaviArouSupeEmmaHighRighExceWorlPaulExceMedeOxfoClauVictXbox
OpenBriaDaviHappBethRogenevewwwrCraiWillYoraKennSusaJohnAngeMulewwwaCathBookMeriGilbFLASFLAS
FLASPeytStilKeitKeepShouZeroPureOlieiPodEdgaPONSChantuchkasPascBook
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Lis 19, 2021 19:07    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Strefa mamy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5
Skocz do: