Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monika
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 07:42 Temat postu: Witam |
|
|
ja mieszkam na Kraszewskiego. Mam 3 miesieczna Amelkę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 07:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
ania&zosia
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 14:23 Temat postu: hej |
|
|
Ja z moją 3 miesięczną Zosią mieszkamy póki co na Bagateli. A Kraszewskiego to daleko ode mnie? Niestety nie jestem jeszcze dobrze zorientowana w ulicach bo mieszkam tu dopiero 2miesiące.
Pozdrawiam Ania _________________
między krzesłem a podłogą wszystko po staremu... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 16:43 Temat postu: |
|
|
oj nie wiem gdzie jest ul. bagateli. ja mieszkam przy tym rondzie co je teraz budują, tam tez jest sklep eLDe _________________
mama Amelki |
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ania&zosia
|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 19:44 Temat postu: hmmm |
|
|
no za blisko to to nie jest no chyba ze ma sie samochód... _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Sro Wrz 09, 2009 20:04 Temat postu: |
|
|
Haha, żartujesz, prawda ? Ja z Warszawy jestem, ale jakoś szybko się przestawiłam. W Otwocku masz trzy wyjścia - albo próbować poruszać się minibusami i za każdym razem płacić po 3zł (ale to kiepska opcja, bo minibus ma tylko 3 trasy), albo pokochać rower, albo polubić spacery . Z resztą przecież Monika wcale nie musi mieszkać na samym końcu Kraszewskiego, a początek tej ulicy jest przecież rzut beretem od Ciebie. _________________ www.wellandmore.pl
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 08:21 Temat postu: |
|
|
mój mąż zabiera samochód do pracy wiec też mi pozostają spacery. na dzisiejsze spotkanie też ide pieszo z wózkiem mam nadzieję że sie nie spóźnie
zresztą mozna zawsze sie spotkac w połowie drogi  _________________
mama Amelki |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania&zosia
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 20:02 Temat postu: ... |
|
|
no co prawda to prawda. komunikacja miejscka w Otwocku nie wygląda najlepiej. Jęsli chodzi o spacery to ja jak najbardziej je lubie tyle że stan dróg w tutejszych okolicach też pozostawia wiele do życzenia. Jak widze Zosię lęzącą spokojnie w wózku i reagującą na każdą wiekszą dziurę grymasem albo nerwowym ruchem ciała to mi się odechciewa...no ale z tym to pewnie nie prędko da się coś zrobić. A rowerek to jak najbardziej tylko że Mała jeszcze nie może ze mną jeżdzić ze względu na swój wiek;) _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 20:36 Temat postu: |
|
|
zobaczysz jak szybko zleci - na wiosnę będzie już mogła z Tobą jeździć, ostatecznie latem przyszłego roku .
A stan chodników... cóż, zwracałam na to uwagę radnym, ale póki co akurat w tej kwestii nie doczekałam się odzewu. Ale nie przejmuj się - niedługo odruch moro zaniknie i Zosia nie będzie już tak nerwowo reagowała . W razie czego polecam wycieczki do lasu. Łatwiej się po nim jeździ wózkiem, niż po otwockich chodnikach. _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 20:14 Temat postu: Re: ... |
|
|
ania&zosia napisał: | no co prawda to prawda. komunikacja miejscka w Otwocku nie wygląda najlepiej. Jęsli chodzi o spacery to ja jak najbardziej je lubie tyle że stan dróg w tutejszych okolicach też pozostawia wiele do życzenia. Jak widze Zosię lęzącą spokojnie w wózku i reagującą na każdą wiekszą dziurę grymasem albo nerwowym ruchem ciała to mi się odechciewa...no ale z tym to pewnie nie prędko da się coś zrobić. A rowerek to jak najbardziej tylko że Mała jeszcze nie może ze mną jeżdzić ze względu na swój wiek;) |
polecam chustę...zamiast wózka,wygodnie tobie i dziecku. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania&zosia
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 07:11 Temat postu: Re: ... |
|
|
mirabelka10 napisał: | ania&zosia napisał: | no co prawda to prawda. komunikacja miejscka w Otwocku nie wygląda najlepiej. Jęsli chodzi o spacery to ja jak najbardziej je lubie tyle że stan dróg w tutejszych okolicach też pozostawia wiele do życzenia. Jak widze Zosię lęzącą spokojnie w wózku i reagującą na każdą wiekszą dziurę grymasem albo nerwowym ruchem ciała to mi się odechciewa...no ale z tym to pewnie nie prędko da się coś zrobić. A rowerek to jak najbardziej tylko że Mała jeszcze nie może ze mną jeżdzić ze względu na swój wiek;) |
polecam chustę...zamiast wózka,wygodnie tobie i dziecku. |
chute mamy i tak strasznie sie cieszyłam z tego zakupu do czasu kiedy niestety Mała reagowała dziwnym płaczem gdy ją w nią ze mną wiązałam dlatego czekam z utęsknieniem na to spotkanie chustowe bo może ktoś mi wreszcie pokarze co robie nie tak...no i Zoniabędzie już miała 4 miesiące 25.09 więc może będę już mogła włożyć ją przodem do siebie a nie na leżąco bo tak druga pozycja jej jakoś nie bardzo odpowiada... _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 09:05 Temat postu: |
|
|
Ale jaką macie chustę? Poucha? Jeśli tak, to faktycznie problem, bo ona nadaje się dla noworodków, a potem dopiero dla dzieci siedzących (tzn. teoretycznie można na leżąco nosić też kilkumiesięczne dzieci, ale właśnie rzadko im się to podoba). Jeśli macie wiązaną, to leżąca pozycja nie jest jedyną dopuszczalną . _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
ania&zosia
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 18:57 Temat postu: |
|
|
mamy wiązaną Bebelulu Rapalulu z tego co pamiętam. Nie chcę już wchodzic do pokoju bo cieszę się chwilami bez Maleństwa  _________________
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 20:14 Temat postu: |
|
|
Jak wiązaną, to spokojnie znajdzie się kilka innych sposobów noszenia . Z pewnością 24.09 dziewczyny Ci wszystko wytłumaczą . Szkoda, że nas nie będzie. _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 19:58 Temat postu: |
|
|
bardzo chętnie pomogę,jeśli tylko przybęde na spotkanie...
wiązania mam już opanowane. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 19:58 Temat postu: |
|
|
|