Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wyprawka - akcesoria
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Akcesoria
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jowitka33

PostWysłany: Pon Mar 08, 2021 10:23    Temat postu: Wyprawka - akcesoria Odpowiedz z cytatem

Cześć Wink
Potrzebuję trochę akcesoriów, jak laktatory, podgrzewacze butelek, czy smoczki. Macie dla mnie jakieś fajne sklepy online do polecenia gdzie warto zajrzeć szukając jakości i rozsądnych cen?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Mar 08, 2021 10:23    Temat postu:

Powrót do góry
Aldona44

PostWysłany: Pią Mar 12, 2021 10:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli wysokiej klasy elementy wyprawki dla maluchów to zdecydowanie polecam sprawdzić ofertę sklepu https://www.onoplus.pl/ gdzie zaopatrywaliśmy się w dobrej jakości artykuły dziecięce, jak laktator, ale też nosidełko, czy również kosz na pieluchy których dla dobra domowników nie warto wyrzucać do normalnego śmietnika.
Powrót do góry
moniq08

PostWysłany: Sob Mar 13, 2021 12:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sporo rzeczy tu się przyda, głównie ubrania oczywiście;) Tych to warto mieć kupionych na zapas. Najlepiej sprawdzały się u mnie bodziaki:) Duży wybór, dobre ceny to zagwarantował sklep https://abc-bobasa.pl/body-niemowlece-172 Fajnie ogląda się rzeczy na żywo, no ale w necie jednak bardziej się opłaca kupować muszę przyznać.
Powrót do góry
Tolcia

PostWysłany: Wto Mar 16, 2021 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Śmiało mogę się zgodzić z wypowiedzią poprzedników i osobiście także uważam, że warto zwrócić uwagę na OnoPlus.pl u których znajdziecie to co potrzebne, jak wkładki laktacyjne, laktatory, sterylizatory i wiele innych m.in marki Chicco którzy mają szereg propozycji. Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni z podjętych decyzji zakupowych i oczywiście udanych wyborów życzę!
Powrót do góry
Jowitka33

PostWysłany: Wto Mar 16, 2021 10:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O proszę dobrze wiedzieć, chętnie sprawdzę i oczywiście mam nadzieję że jeszcze jakieś ciekawe podpowiedzi z Waszej strony się tutaj pojawią Smile
Powrót do góry
MartynaDek

PostWysłany: Sob Mar 20, 2021 15:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o sklep z akcesoriami dla dzieci, to na pewno warto sprawdzić propozycje jakie przygotowali w sklepie OnoPlus.pl gdzie nie brakuje propozycji m.in produktów Chicco od których wzięliśmy wanienke z przewijakiem, laktator i oczywiście KORBELL kosz pojemnik na zużyte pieluchy. Sprawna dostawa i miła obsługa Wink
Powrót do góry
Mirianda

PostWysłany: Pon Mar 29, 2021 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Opcja ze znalezieniem sklepu internetowego i oglądaniem wszystkiego po kolei to dobry pomysł. Na pewno traficie tak na coś czego nie macie, a co powinno wam się przydać. Ja ostatnio znalazłam tak na stronie https://bbaby.pl/gryzaczki-dla-dzieci przeróżne gryzaczki dla dzieci. Akurat tego nie miałam, ale pewnie i wy znajdziecie coś czego jeszcze nie macie w swojej wyprawce.
Powrót do góry
kitti32

PostWysłany: Sob Kwi 10, 2021 09:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie jest ogromny asortyment w tym temacie. Sporo sklepów oferuje akcesoria dla dzieci. Warto przygotować sobie listę co nam będzie potrzebne, a potem szukać poszczególnych produktów. Ja na taką listę wpisałabym zawieszkę do smoczka - o coś takiego https://mrbobas.pl/silikonowa-zawieszka-do-smoczka-nibbling-bialo-szara. Bardzo pomocny drobiazg.
Powrót do góry
cedar83

PostWysłany: Czw Kwi 29, 2021 10:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sklepie tulisie.pl jest duży wybór akcesoriów dla dzieci i mam. Można tak skompletować niemal całą wyprawkę. Smoczki, butelki, gryzaki, pieluchy wielorazowe, nosidełka. Sporo znanych marek, w bardzo dobrych cenach. Tulisie.pl mają też fajną akcję, którą wspieramy robiąc zakupy u nich. Część pieniędzy z każdej transakcji przekazują na rzecz dzieci potrzebujących.
Powrót do góry
kośma

PostWysłany: Czw Maj 20, 2021 11:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zajrzyj na https://www.szipszop.pl/ubranka/wyprawka , tutaj możesz nawet zobaczyć jak powinna być skompletowana wyprawka dla dziecka. Zresztą mają tam duży asortyment to z pewnością znajdziesz to czego szukasz a może i nawet więcej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Radosna

PostWysłany: Pią Maj 28, 2021 17:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie do takich standardowych elementów wyposażenia warto także dopisać coś takiego jak plecak do wózka . I na pewno wiecie, że tak będzie to potrzebne. Dziecko potrzebuje mnóstwa rzeczy i tak naprawdę to nie jest wcale problemem. Najważniejsze, żeby w ogóle poszukać czegoś odpowiedniego i się nie stresować.
Powrót do góry
Jelly

PostWysłany: Sob Maj 29, 2021 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moje dzieci nie cierpiały wózka
Inner

PostWysłany: Sob Maj 29, 2021 22:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaką dobrą gondolę polecicie do tysiąca?
anita987

PostWysłany: Pon Cze 21, 2021 09:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wysokiej jakości pieluchy wielorazowe bambusowe, pieluszki tetrowe dla dziewczynki, a także pieluszki bambusowe proponuje https://www.primumbaby.eu/. Mają także w ofercie wygodne kocyki, podkłady do wózka, śliniaki, a nawet ściereczki.
Powrót do góry
Chessa

PostWysłany: Sob Lip 17, 2021 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi się wiele rzeczy z wyprawek nie przydało
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Lip 17, 2021 20:43    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Akcesoria Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: