Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mirabelka10

|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 11:24 Temat postu: |
|
|
szarlottka napisał: | Obie panie przyjmują w ramach NFZ. Dr Walczyńską z czystym sumieniem polecam  |
Właśnie a propos P.Walczyńskiej-niemożliwością jest się do niej zapisać jak chcę zadzwonić to mi coś brzęczy w słuchawce  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 11:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

Dołączył: 10 Sty 2009 Posty: 1726 Skąd: Otwock /Wólka Mlądzka
|
Wysłany: Sro Lut 03, 2010 22:22 Temat postu: |
|
|
mirabelka10 napisał: | Właśnie a propos P.Walczyńskiej-niemożliwością jest się do niej zapisać jak chcę zadzwonić to mi coś brzęczy w słuchawce  |
Do przychodni są dwa numery. Jeden to chyba jest do faksu podpięty i działa tak naprawdę ten drugi Na ten drugi da radę dodzwonić się  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 11:23 Temat postu: |
|
|
a mogłabyś podać?bo na stronie przychodni nic nie ma o tym drugim numerze/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 22:48 Temat postu: |
|
|
Przychodnia Centrum 719-45-49. Dziś dzwoniłam i działa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 10:23 Temat postu: |
|
|
Wielkie dzięki  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
POLA
|
Wysłany: Pon Gru 12, 2011 11:17 Temat postu: |
|
|
Witam,
Jestem mamą 12 dniowej Amelki i mam problem z wybraniem lekarza pediatry w otwocku. Chiałam dlatego odswieżyć troszkę ten wontek, czy może ktoś mi pomóc i podpowiedzieć którego pediatre watro wybrać??
Niestety odpoda Grunwaldzka z pewnych względów, myslałem o przychodni an Armii Krajowej tam jest Podolak i Malinowska, czy kotś coś moze powiedzeć na ich temat.
Z góry dzieki za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 15:19 Temat postu: |
|
|
POLA napisał: | Witam,
Jestem mamą 12 dniowej Amelki i mam problem z wybraniem lekarza pediatry w otwocku. Chiałam dlatego odswieżyć troszkę ten wontek, czy może ktoś mi pomóc i podpowiedzieć którego pediatre watro wybrać??
Niestety odpoda Grunwaldzka z pewnych względów, myslałem o przychodni an Armii Krajowej tam jest Podolak i Malinowska, czy kotś coś moze powiedzeć na ich temat.
Z góry dzieki za pomoc. |
Wypadałoby najpierw przedstawić się i przywitać w wątku powitalnym
Jeśli chodzi o pytanie to nie polecam Podolak. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorcik81
Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1757 Skąd: Otwock kiedyś centrum obecnie kresy
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2011 21:06 Temat postu: |
|
|
oj tak panią Podolak omijać szerokim łukiem,za każdym razem jak trafiamy na NPL to trafiam na nią i za każdym razem mam ochotę rozszarpac gołymi ręcami _________________ szczęśliwa żona i mama
przepraszam za literówki:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
szarlottka

|
Wysłany: Sro Gru 14, 2011 21:08 Temat postu: |
|
|
dorcik81 napisał: | oj tak panią Podolak omijać szerokim łukiem,za każdym razem jak trafiamy na NPL to trafiam na nią i za każdym razem mam ochotę rozszarpac gołymi ręcami |
Ciekawe czy to ta sama, co Alkowi na wirusówkę antybiotyk walnęła też na NPL-u właśnie
Jak dla mnie jako pediatra, do którego mam zaufanie to tylko dr. Walczyńska, nic się nie zmieniło w tym względzie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorcik81
Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1757 Skąd: Otwock kiedyś centrum obecnie kresy
|
Wysłany: Czw Gru 15, 2011 09:40 Temat postu: |
|
|
mam poważne powody aby sądzić,że tak,to ta sama
i podzielam również poglądy dotyczące dr Walczyńskiej _________________ szczęśliwa żona i mama
przepraszam za literówki:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateo 77
|
|
Powrót do góry |
|
 |
terenia
|
Wysłany: Pon Lip 30, 2018 10:49 Temat postu: |
|
|
Jeżeli szukasz najlepszego lekarza pediatrę to zdecydowanie polecam prywatną przychodnię https://imed24.pl/ . Nigdy nie było problemu z umówieniem nawet pilniejszej wizyty. Lekarze mają duże doświadczenie i świetne podejście do pacjentów. Tutaj ilekroć dzwonię to zawsze odbiera ktoś kompetentny, nie muszę wszystkiego pół godziny tłumaczyć, można się szybko zapisać na wizytę czy na badania . |
|
Powrót do góry |
|
 |
DoktorFit
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Salomea
|
Wysłany: Pią Lis 27, 2020 13:48 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobra opieka medyczna jest w przychodni Nasz Lekarz, są tam rózni specjaliści jak i pediatrzy. Jak ktoś z okolic torunia to polecam tę przychodnie. Sama chodze tam zarówno do lekarza pierwszego kontaktu jak i na rehabilitację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|