kitti32
Do³±czy³: 12 Lip 2017 Posty: 90
|
Wys³any: Pon Mar 21, 2022 16:16 Temat postu: Rozwód, kancelaria z Gdañska potrzebna |
|
|
Hej. Jestem w mega nieciekawej sytuacji. M±¿ odszed³. Zostajê z dzieæmi i bez ¶rodków do ¿ycia. Potrzebujê profesjonalnego wsparcia kancelarii. Kogo¶ kto bêdzie wiedzia³ jak mi pomóc. Czas nagli tak¿e bêdê wdziêczna za jakiekolwiek namiary. Najlepiej Trójmiasto, Gdañsk. To moje okolice. |
|
cedar83
Do³±czy³: 27 Cze 2018 Posty: 31
|
Wys³any: Pon Mar 28, 2022 11:05 Temat postu: |
|
|
Wspó³czujê Pamiêtaj, ¿e nie jeste¶ sama. A dobry mecenas z pewno¶ci± pomo¿e Ci to wszystko ogarn±æ. Wiem to z do¶wiadczenia, bo sama jestem po rozwodzie. I bez profesjonalnego wsparcia bym nie da³a rady. Ja pomoc znalaz³am u mecenasa Mindykowskiego. Ma kancelariê w Gdañsku. Tutaj masz numer 530-732-915. Zadzwoñ, z pewno¶ci± Ci pomog±. |
|
cedar83
Do³±czy³: 27 Cze 2018 Posty: 31
|
Wys³any: Sro Mar 30, 2022 11:26 Temat postu: |
|
|
Mecenas Mindykowski ma ¶wietne opinie. To nie tylko moje zdanie. Wystarczy, ¿e poszukasz w sieci. Ale nie wiem czy warto od razu jechaæ. Nie wiadomo czy mecenas bêdzie na miejscu. Zadzwoñ i siê umów albo maila chocia¿ napisz. My¶lê, ¿e to bêdzie lepsze rozwi±zanie. |
|
zuzia
Do³±czy³: 27 Cze 2018 Posty: 3
|
Wys³any: Czw Mar 31, 2022 15:09 Temat postu: |
|
|
Wiesz co, g³owa do góry. By³am w podobnej sytuacji i w³a¶nie ten mecenas mi pomóg³. Sprawy rozwodowe to zawsze mnóstwo stresu, a on mu wyja¶ni³, wyt³umaczy³, doradzi³. Jak to mówi±, takiego to ze ¶wiec± szukaæ. Zg³o¶ siê do niego, a z pewno¶ci± pomo¿e. |
|