Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bambus15
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2022 11:31 Temat postu: konsultacje z lekarzem |
|
|
Cześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2022 11:31 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Diuna43
|
Wysłany: Sro Sie 10, 2022 20:21 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Bambus15 napisał: | Cześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady. |
Mi się sprawdza aplikacja MojeZdrowie24, bardzo przydatna aplikacja jeżeli chodzi o konsultacje z lekarzami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Balerina
|
Wysłany: Pią Sie 12, 2022 12:18 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Bambus15 napisał: | Cześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady. |
Aplikacja MojeZdrowie24 umożliwia zapisywanie się na konsultacje z lekarzem. Jest bardzo wygodna w użytkowaniu. Polecam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karola44
|
Wysłany: Sob Sie 13, 2022 20:00 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Ja korzystam z aplikacji MojeZdrowie24 i póki co jestem z niej mega zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bambus15
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2022 12:31 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Diuna43 napisał: |
Mi się sprawdza aplikacja MojeZdrowie24, bardzo przydatna aplikacja jeżeli chodzi o konsultacje z lekarzami. |
Brzmi ciekawie, a czy rejestracja w niej jest darmowa? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Diuna43
|
Wysłany: Sro Sie 17, 2022 12:45 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Bambus15 napisał: |
Tak, rejestracja w aplikacji MojeZdrowie24 jest w pełni darmowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ganzor
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2022 11:48 Temat postu: Hemoroidy |
|
|
W takim razie ja mam do Was pytanie odnośnie oferty https://www.terpa.eu/skleroterapia-hemoroidow/ czy waszym zdaniem cena idzie w parze z jakością i taka metoda jak skleroterapia jest jedną z najbardziej skutecznych w przypadku leczenia hemoroidów? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Balerina
|
Wysłany: Czw Sie 18, 2022 12:05 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Tak, tak, rejestracja jest bardzo prosta i w pełni darmowa, wystarczy kilka minut aby w pełni korzystać z aplikacji? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bambus15
|
Wysłany: Sob Sie 20, 2022 20:24 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Balerina napisał: |
Tak, tak, rejestracja jest bardzo prosta i w pełni darmowa, wystarczy kilka minut aby w pełni korzystać z aplikacji? |
Super, właśnie czegoś takiego szukałam, a czy wybór specjalistów i terminów jest duży? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Balerina
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2022 16:52 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Super, właśnie czegoś takiego szukałam, a czy wybór specjalistów i terminów jest duży? |
Według mnie wybór specjalistów i dostępność termonów jest duża  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Diuna43
|
Wysłany: Sob Paź 01, 2022 11:08 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Zarówno liczba specjalistów, jak też i dostępnych terminów jest na prawdę w porządku - jeszcze nie miałam w tej kwestii problemu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karola44
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2022 23:37 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Często korzystam z wizyt na ostatnią chwilę i aplikacja MojeZdrowie24 zawsze mi się sprawdza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bambus15
|
Wysłany: Nie Paź 23, 2022 21:02 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
Diuna43 napisał: |
Zarówno liczba specjalistów, jak też i dostępnych terminów jest na prawdę w porządku - jeszcze nie miałam w tej kwestii problemu |
O to idealnie, takiej aplikacji właśnie szukałam. A czy wybierając lekarza można coś o nim się dowiedzieć, porównać z innymi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karola44
|
Wysłany: Czw Lis 03, 2022 23:19 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
O to idealnie, takiej aplikacji właśnie szukałam. A czy wybierając lekarza można coś o nim się dowiedzieć, porównać z innymi? |
Tak, każdy lekarz ma swoją wizytówkę w tej aplikacji, są tam wyróżnione między innymi kompetencje, czy certyfikaty danego specjalisty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Diuna43
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2022 19:57 Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem |
|
|
W aplikacji MojeZdrowie24 można porównać specjalistów również na podstawie opinii innych użytkowników. Dla mnie osobiście opinie mają bardzo duże znaczenie przy wyborze lekarza, więc zawsze zwracam na nie uwagę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2022 19:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |