Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

konsultacje z lekarzem
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Lekarze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bambus15

PostWysłany: Pią Sie 05, 2022 11:31    Temat postu: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Cześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Sie 05, 2022 11:31    Temat postu:

Powrót do góry
Diuna43

PostWysłany: Sro Sie 10, 2022 20:21    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:
Cześć, szukam aplikacji, dzięki której będę mogła zapisać się na konsultację z lekarzem. Moje dziecko często choruje i w razie potrzeby chcę mieć dostęp do lekarzy aby zasięgnąć porady.

Mi się sprawdza aplikacja MojeZdrowie24, bardzo przydatna aplikacja jeżeli chodzi o konsultacje z lekarzami.
Powrót do góry
Balerina

PostWysłany: Pią Sie 12, 2022 12:18    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

Aplikacja MojeZdrowie24 umożliwia zapisywanie się na konsultacje z lekarzem. Jest bardzo wygodna w użytkowaniu. Polecam.
Powrót do góry
Karola44

PostWysłany: Sob Sie 13, 2022 20:00    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

Ja korzystam z aplikacji MojeZdrowie24 i póki co jestem z niej mega zadowolona.
Powrót do góry
Bambus15

PostWysłany: Pon Sie 15, 2022 12:31    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Diuna43 napisał:

Mi się sprawdza aplikacja MojeZdrowie24, bardzo przydatna aplikacja jeżeli chodzi o konsultacje z lekarzami.

Brzmi ciekawie, a czy rejestracja w niej jest darmowa?
Powrót do góry
Diuna43

PostWysłany: Sro Sie 17, 2022 12:45    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

Tak, rejestracja w aplikacji MojeZdrowie24 jest w pełni darmowa.
Powrót do góry
ganzor

PostWysłany: Czw Sie 18, 2022 11:48    Temat postu: Hemoroidy Odpowiedz z cytatem

W takim razie ja mam do Was pytanie odnośnie oferty https://www.terpa.eu/skleroterapia-hemoroidow/ czy waszym zdaniem cena idzie w parze z jakością i taka metoda jak skleroterapia jest jedną z najbardziej skutecznych w przypadku leczenia hemoroidów?
Powrót do góry
Balerina

PostWysłany: Czw Sie 18, 2022 12:05    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

Tak, tak, rejestracja jest bardzo prosta i w pełni darmowa, wystarczy kilka minut aby w pełni korzystać z aplikacji?
Powrót do góry
Bambus15

PostWysłany: Sob Sie 20, 2022 20:24    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Balerina napisał:

Tak, tak, rejestracja jest bardzo prosta i w pełni darmowa, wystarczy kilka minut aby w pełni korzystać z aplikacji?

Super, właśnie czegoś takiego szukałam, a czy wybór specjalistów i terminów jest duży?
Powrót do góry
Balerina

PostWysłany: Wto Sie 23, 2022 16:52    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

Super, właśnie czegoś takiego szukałam, a czy wybór specjalistów i terminów jest duży?

Według mnie wybór specjalistów i dostępność termonów jest duża Wink
Powrót do góry
Diuna43

PostWysłany: Sob Paź 01, 2022 11:08    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

Zarówno liczba specjalistów, jak też i dostępnych terminów jest na prawdę w porządku - jeszcze nie miałam w tej kwestii problemu
Powrót do góry
Karola44

PostWysłany: Sob Paź 22, 2022 23:37    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

Często korzystam z wizyt na ostatnią chwilę i aplikacja MojeZdrowie24 zawsze mi się sprawdza.
Powrót do góry
Bambus15

PostWysłany: Nie Paź 23, 2022 21:02    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Diuna43 napisał:

Zarówno liczba specjalistów, jak też i dostępnych terminów jest na prawdę w porządku - jeszcze nie miałam w tej kwestii problemu

O to idealnie, takiej aplikacji właśnie szukałam. A czy wybierając lekarza można coś o nim się dowiedzieć, porównać z innymi?
Powrót do góry
Karola44

PostWysłany: Czw Lis 03, 2022 23:19    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

O to idealnie, takiej aplikacji właśnie szukałam. A czy wybierając lekarza można coś o nim się dowiedzieć, porównać z innymi?

Tak, każdy lekarz ma swoją wizytówkę w tej aplikacji, są tam wyróżnione między innymi kompetencje, czy certyfikaty danego specjalisty.
Powrót do góry
Diuna43

PostWysłany: Pon Lis 07, 2022 19:57    Temat postu: Re: konsultacje z lekarzem Odpowiedz z cytatem

Bambus15 napisał:

W aplikacji MojeZdrowie24 można porównać specjalistów również na podstawie opinii innych użytkowników. Dla mnie osobiście opinie mają bardzo duże znaczenie przy wyborze lekarza, więc zawsze zwracam na nie uwagę.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Lis 07, 2022 19:57    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Lekarze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: