Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ginekolodzy
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Lekarze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
VooDoo

PostWysłany: Czw Paź 30, 2008 20:52    Temat postu: Ginekolodzy Odpowiedz z cytatem

Tu podajemy namiary na dobrych ginekologów (dla mamuś) i ginekologów dziecięcych (dla córek).
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Czw Paź 30, 2008 20:52    Temat postu:

Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Wto Lis 18, 2008 15:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja polecam dra Witkowskiego, z Józefowa (ul. Wiślana 2). Nr: 604 569978. Prowadził moją ciążę. Jest super.
Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 15:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mozecie polecić kogoś w Otwocku przyjmujacego w ramach NFZu?
VooDoo

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 11:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dr Sidor. Przyjmuje na AK. Stary i niezbyt miły, ale lekarz dobry i delikatny.

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]

[/url]
Powrót do góry
myszka

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 22:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja chodzilam do Magnuszewskiej tez na AK - ogolnie nie nazekam Smile
ale o sidorze tez slyszalam ze jest OK Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
zoffka

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 23:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przez 3/4 ciąży prowadził mnie doktor Gardocki dopóki nie przeszedł na prywatną praktykę. Lekarz w sumie ok ale wszelkie informacje musiałam wyciągać na siłę. Koniec ciąży prowadziłam mi doktor Sarniak z której jestem bardzo zadowolona. A od lat słyszę o doktorze Sidorze i są to same pozytywne opinie choć wiem że jest doktorem surowym i wymagającym pewnej dyscypliny.
Myślę że każda z nas w naszym mieście znajdzie doktora- ginekologa dla siebie Smile
Krysia

PostWysłany: Pią Mar 20, 2009 15:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja chodziłam i nadal chodzę do Magnuszewskiej. Nie jest to osoba specjalnie wylewna, ale jako lekarz dobry specjalista i fachowiec. Jestem zadowolona:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Paula_W

PostWysłany: Nie Sie 21, 2011 13:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam dr Szymczakowskiego. Przyjmuje w TW MED lub w Świdrze w Rodzinnym Centrum Zdrowia. Bardzo sympatyczny, konkretny, zainteresowany pacjentką.
mirabelka10

PostWysłany: Pon Sie 22, 2011 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paula_W napisał:
Polecam dr Szymczakowskiego. Przyjmuje w TW MED lub w Świdrze w Rodzinnym Centrum Zdrowia. Bardzo sympatyczny, konkretny, zainteresowany pacjentką.

Tak ,mi znany bardzo dobrze Wink
Jednak zawsze wygrywa Kurek.

Powrót do góry
Paula_W

PostWysłany: Wto Sie 23, 2011 18:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszłam do Szymczakowskiego właśnie po "cudownej" wizycie u osławionego Kurka. Nigdy więcej nie pójdę do Kurka, przepłakałam po tej wizycie kilka godzin! Zero zainteresowania moim samopoczuciem, wszystko musiałam z niego wyciągać, zbagatelizował wszystko co mnie niepokoiło, oziębły, wręcz niemiły. Gabinet na fatalnym poziomie, wszędzie pełno kurzu, brak papieru toaletowego (już nie mówiąc o spódniczce do badania). Wprawiał mnie w zakłopotanie i powodował stres! Ginekolog to specyficzny lekarz, oprócz kompetencji liczy się tutaj też pozytywne nastawienie do pacjentki, aby poczuła do niego zaufanie. Ogólnie totalne nieporozumienie - jak dla mnie.
mirabelka10

PostWysłany: Wto Sie 23, 2011 22:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paula_W napisał:
Poszłam do Szymczakowskiego właśnie po "cudownej" wizycie u osławionego Kurka. Nigdy więcej nie pójdę do Kurka, przepłakałam po tej wizycie kilka godzin! Zero zainteresowania moim samopoczuciem, wszystko musiałam z niego wyciągać, zbagatelizował wszystko co mnie niepokoiło, oziębły, wręcz niemiły. Gabinet na fatalnym poziomie, wszędzie pełno kurzu, brak papieru toaletowego (już nie mówiąc o spódniczce do badania). Wprawiał mnie w zakłopotanie i powodował stres! Ginekolog to specyficzny lekarz, oprócz kompetencji liczy się tutaj też pozytywne nastawienie do pacjentki, aby poczuła do niego zaufanie. Ogólnie totalne nieporozumienie - jak dla mnie.

To współczuje doświadczeń Rolling Eyes
Ja mam bardzo niemiłe wspomnienia z pierwszej i ostatniej na szczęście wizyty u wyżej wymienionego pana SZ. po zbadaniu ginekologicznym długo czułam ból, ja pytałam o cokolwiek zbywał mnie słowkami.
Nie dogadaliśmy się.
Później chodziłam do przychodni na Grunwaldzkiej właśnie do Kurka i to on jak dla mnie był bardziej zrozumiały oraz kontaktowy co dla mnie jest zdecydowanie bardzo ważne rozładowuje stres.
Myślę, iż każdy indywidualnie dobiera sobie lekarza. Wink

Powrót do góry
Paula_W

PostWysłany: Sro Sie 24, 2011 20:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie. Dlatego jest tak wiele różnych opinii o lekarzach, czasem wykluczających się. Dla kogoś dany lekarz jest ok, dla kogoś innego nie. Każdy też ma inne oczekiwania.
CzarnaMamba

PostWysłany: Czw Sie 02, 2012 13:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zanim zaszłam w ciążę, chodziłam do Magnuszewskiej. Nie byłam zadowolona, gdyż wciskała mi swoją antykoncepcję, nie tą, którą już miałam sprawdzoną. Jedynym plusem był brak kolejek w przychodni na Armii Krajowej. Ciążę prowadzę u doktora Jacka Jabłońskiego. Przyjmuje on w Przychodni Centrum na Andriollego. Jestem zadowolona. To świetny facet! Na każde moje pytanie udziela wyczerpującej odpowiedzi, nie zbywa mnie, pilnuje badań, ma poczucie humoru i jest delikatny jako lekarz. Magnuszewska jak mnie badała i wpychała te swoje paluchy, to często aż mnie bolało.
Powrót do góry
Kamka

PostWysłany: Sob Sty 26, 2013 17:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Moje doświadczenia są troszkę inne, ale mam nadzieję, że się komuś przydadzą. Po przykrych doświadczeniach z "publiczną" służbą zdrowia zdecydowaliśmy się na wykupienie pakietu w ramach którego już opieka położnej i lekarza była zagwarantowana (opieka medyczna dla Ciebie i rodziny) w centrum na Grunwaldzkiej. Co mogę powiedzieć? Zdecydowanie warto. I nie chodzi o to że oszczędzamy sobie stresów, chodzi przede wszystkim o pewność, że w tej najważniejszej chwili nikt nam nie odmówi pomocy.
Powrót do góry
agnieszka2002

PostWysłany: Pią Lis 28, 2014 14:10    Temat postu: aktualne propozycje ginekologa Odpowiedz z cytatem

Witam, szukam ginekologa najlepiej z Otwocka do prowadzenia ciąży możecie kogoś polecic
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pią Lis 28, 2014 14:10    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Lekarze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 1 z 5
Skocz do: