RaeMarss
Do³±czy³: 16 Cze 2015 Posty: 15
|
Wys³any: Pon Lip 06, 2015 11:23 Temat postu: adidas zx flux greece |
|
|
Όπως συμβαίνει με όλα τα τρία μοντέλα, οι σιλουέτες λάβει αισθητική συνθήματα από την Preparing Business Στοκχόλμης βρίσκεται στο Södermalm, Σουηδία. Αυτό ZX Flux ιδίως, με τίτλο «Χαλκός Ηλικιωμένων» προέρχεται μοναδική σύνθεσή της από adidas zx flux ελλαδα τις στέγες χαλκού εμφανής στο παλιό ζυθοποιείο. Αθλητικά ένα ελαφρύ κιρκίρι-χρωματιστό συνθετικό ανώτερο, μια εκτύπωση φωτογραφία της ηλικίας χαλκού σε ολόκληρη όλα τα μέρη του ορίζει χαρακτηριστική σχεδίαση του ύπουλος του.
Τονίζεται από Μαύρο δερμάτινες λεπτομέρειες σχετικά με το κλουβί φτέρνα, σήμα κατατεθέν τρεις ρίγες της adidas zx flux greece adidas »στη μεσαία και εξωτερική σόλα, το χαμηλό-top product στριμώχνεται ανάμεσα σε ένα Λευκό ενδιάμεση σόλα με ασορτί κορδόνια
Επιστέγασμα της οποίας υπήρξε με ζωντανή πάτους που χαρακτηρίζει τόσο adidas superstar τα adidas πρωτότυπα λογότυπο τριφυλλιού και φωτογραφίες του λυκίσκου να εκπροσωπήσει τη γεύση της μπύρας αυτής της adidas Originals "Ζυθοποιία Pack", μπορείτε να βρείτε το Sneakersnstuff times adidas Originals ZX Flux "Ηλικιωμένων χαλκού" σε Sneakersnstuff στις 25 Μαΐου για money?.
Μου άρεσε πολύ το πώς εκτελέστηκε αυτή η Sneakersnstuff times Adidas "Ζυθοποιία Pack". Μόλις η adidas superstar 2 παλέτα χρησιμοποιήθηκε ήταν ένα τέλειο μείγμα κατά τη γνώμη μου, και φυσικά, η σωστή επιλογή των σιλουέτες. Αν και αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να είναι ελκυστική για πολλούς, νομίζω ότι ήταν μια μεγάλη ιδέα, αλλά τα μάτια μου είναι στο ότι ο χαλκός Σταν Smiths αντ 'αυτού.Μια έκρηξη αγαπημένο από πολλούς, η adidas Originals ZX Flux έχει ξεπεράσει σε ουσιαστικό ύπουλος τρόπος ζωής. |
|