Wys³any: Czw Mar 13, 2025 20:16 Temat postu: Prowadzenie sklepu internetowego
Hej forum! Prowadzê sklep internetowy z suplementami diety od kilku lat i do tej pory sami zajmowali¶my siê ca³± logistyk±. Jednak przy obecnej skali (ok. 100 zamówieñ dziennie) staje siê to zbyt czasoch³onne i chyba czas pomy¶leæ o outsourcingu. Przeczyta³em artyku³ o logistyka e commerce i zastanawiam siê, czy kto¶ z Was ma do¶wiadczenie ze zlecaniem obs³ugi logistycznej dla produktów wymagaj±cych specjalnych warunków przechowywania? Suplementy maj± swoje wymagania (temperatura, wilgotno¶æ itp.) i obawiam siê, czy zewnêtrzna firma zapewni odpowiednie warunki. Jak to wygl±da w praktyce? Czy macie jakie¶ rekomendacje co do firm specjalizuj±cych siê w obs³udze logistycznej dla bran¿y suplementów/farmaceutyków? Z góry dziêkujê za porady!
Wed³ug mnie jka chodzi o strony internetowe, aplikacje itd. To warto tutja polegaæ na sprawdzonych specjalistach, a z tego co wiem to w tym zakresie niezawodni maj± byæ programi¶ci Symfony WebDevExperts. Z tego co wiem to s± mega skuteczni w tym co robi±. Tak¿e warto by³oby postawiæ na nich.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach