Mery
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2009 Posty: 6
|
Wys³any: Pon Maj 30, 2011 19:28 Temat postu: gie³da ubranek dzieciêcych |
|
|
Drogie Mamy!
Mam niecodzienn± propozycjê zorganiowania gie³y ubranek dla mamu¶ z forum. Jak wszystkie wiemy, ceny ubrañ dzieciêcych s± nieprzeciêtnie wysokie, a przecie¿ ka¿da z nas ma w domu jaki¶ ciuch, który ju¿ nie planuje u¿ytkowaæ. Gie³d jest wiele ale wiêkszo¶æ z nich elektronicznych, co nie daje przyjemno¶ci dotkniêcia i oceny ubranek, zobaczenia ich stanu na w³asne oczy i dania os±du, czy w³a¶nie tego szukamy.
Sama mam chyba ze 2 pud³a ubrañ, z czego jest wiele takich , które mi siê ju¿ nie przydadz±. Moja malutka szybko ro¶nie i potrzebuje nowego kompletu ubranek na rozmiar 92 (g³ównie letnich).
Mo¿e zorganizujemy niecodzienn± letni± gie³dê ubranek? Dla mam aktywistek pozostawiam miejsce, gdzie mo¿naby tak± gie³dê zorganowaæ. Pogoda jest i bêdzie piêkna, wiêc zawsze mo¿emy takow± gie³dê zorganizowaæ w plenerze:))
Pozdrawiam
Mery
|
|
Ulcia
Do³±czy³: 15 Mar 2009 Posty: 194 Sk±d: Otwock,centrum
|
Wys³any: Sro Cze 08, 2011 08:22 Temat postu: |
|
|
Mery,jezeli potrzebujesz ubranka na 92 to daj znac,ja posiadam po moich dziewczynach pol szafy ubran letnich i nie tylko.  _________________ Usmiechnij sie,jutro bedzie lepiej. |
|
kasiunia
Do³±czy³: 09 Pa¼ 2018 Posty: 254
|
Wys³any: Sob Mar 28, 2026 14:09 Temat postu: |
|
|
| My¶lê ,¿e nie powiem nic niestosownego je¶li stwierdzê ,¿e kobiety bardzo interesuje moda http://lovestreetfashion.pl/ .To nic nienormlanego, bo wszystkie panie lubi± ³adnie wygl±daæ i w dzisiejszych czasach korzystaj± z mo¿liwo¶ci jakie im stwarza w³a¶nie internet. W internecie znale¼æ mo¿na dos³ownie wszystko , tak¿e a mo¿e przede wszystkim informacje na okre¶lony, interesuj±cy nas temat. |
|