Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

rozwód
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Otwock oczami mamy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mama.Martyna09

PostWysłany: Wto Sie 09, 2016 13:27    Temat postu: rozwód Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie dobrego prawnika do sprawy rozwodowej to polecam Wam zajrzeć na www.kancelaria-notarialna.net. członek kancelarię bardzo duża skuteczność i przystępne ceny, co dla przeciętnego "Nowaka" wiele znaczy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Sie 09, 2016 13:27    Temat postu:

Powrót do góry
Czaruś

PostWysłany: Czw Wrz 15, 2016 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj, rozwód to nie taka prosta rzecz. Moja koleżanka miała kredyt, dom, samochody... i oczywiście zero zgody co do tego co komu się należy. Był podział majątku ale z tego co wiem to korzystała z http://www.rozwod-warszawa.pl/majatek.html i wyszła na tym naprawdę dobrze.
Powrót do góry
pokahontaz

PostWysłany: Pią Lut 17, 2017 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

współczuję osobom które muszą się rozwieść Sad
Powrót do góry
dolora

PostWysłany: Wto Cze 20, 2017 20:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To rzeczywiście przykre. Ja byłam z mężem 10 lat, kiedy sytuacja przybrała niekorzystny obrót i konieczne było rozstanie. Wówczas bardzo pomogła mi pani adwokat w Białymstoku . Szczerze mówiąc to ja sobie nie wyobrażam załatwiać tego wszystkiego samej i to jeszcze w takim stanie jakim byłam. Pomoc prawnika w takiej sytuacji jest nieodzowna
Powrót do góry
Tanka

PostWysłany: Pią Lip 07, 2017 10:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba najgorzej w tym wyadku jest jak ma się np wspólny kredyt na dom czy mieszkanie. Ja własnie zastanawiam się jak to ogarnąc bo niedługo pierwsza rozprawa. Znalazłam artykuł na blogu o finansach https://www.finai.pl/blog/kredyty/mamy-wspolny-kredyt-wzielismy-rozwod-kto-go-bedzie-splacal/ . Może Wam też się przyda. Rozwód to nie tylko rozstanie ale też masa innych formalności, które niestety trzeba załatwić.
Powrót do góry
Misiak

PostWysłany: Pon Paź 30, 2017 15:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Koniecznie zwróć się o pomoc do adwokata bo samodzielnie ciężko ogarnąć temat. Mnie też jest potrzebny adwokat rozwodowy z Warszawy bo sama sprawy nie ogarnę. Jeżeli znacie jakiegoś dobrego adwokata to koniecznie mi o tym napiszcie. Chętnie też poczytam wasze historie rozwodowe bo nie wiem jak się mam do tego wszystkiego przygotować. Może z Waszymi radami będzie mi o wiele łatwiej
Powrót do góry
wamcia

PostWysłany: Pon Lis 13, 2017 11:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie nie ma co się w tym temacie bawić samodzielnie. Lepiej zwrócić się do profesjonalisty.
Dżej89

PostWysłany: Czw Gru 14, 2017 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak już jestem przy takim temacie jak rozwód to moim zdaniem warto poczytać sobie taki artykuł http://www.cristals.pl/jak-obnizyc-koszty-rozwodu/ . Koszta rozwodu nie należą do najtańszych dlatego warto byłoby zorientować się jak obniżyć nieco je. Z tego co zauważyłam mają tam naprawdę cenne wiadomości.
Powrót do góry
kitti32

PostWysłany: Pon Lut 12, 2018 13:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, gdyby któraś potrzebowała pomocy w temacie rozwodu to w Warszawie jest bardzo fajna pani mecenas - Ingemara Grom. Bez problemu znajdziecie do niej kontakt. Nie tylko rzetelnie podchodzi do tematu, ale myśli o wszystkim co z takim rozwodem się wiąże - alimenty, podział majątku itp. Do tego niezwykle sympatyczna kobieta, która potrafi dać niezłe wsparcie psychiczne w tym trudnym czasie.
Powrót do góry
zuziia

PostWysłany: Wto Mar 06, 2018 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Współpraca z prawnikiem nie jest konieczna, jeżeli strony są w stanie się dogadać. W skrajnym przypadku, z poziomu wyszukiwarki można znaleźć ofertę typu http://www.krp-ks.pl/zakres-uslug/. Dalej pozostaje już rozmowa...
Powrót do góry
Kazoo

PostWysłany: Pon Lip 23, 2018 07:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do rozwodu tylko i wyłącznie z prawnikiem! Jeśli ludzie w związku nie potrafią się dogadać to potem na sali sądowej tym bardziej. Jedni drugim wywleką wszystko co najgorsze! Na pewno w tych sprawach świetni są prawnicy z Lublina - http://ubi-ius.pl/sprawy/rozwod-lublin/ Z tego co wiem (bo moja znajoma korzystała) to załatwiają wszystko kompleksowo i są w tym naprawdę świetni Wink
AndziaL

PostWysłany: Czw Lip 26, 2018 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mogę polecić zaufaną kancelarię JST. Doświadczeni prawnicy, skuteczni i zaangażowani, warto mieć ich po swojej stronie.
Powrót do góry
kamil44

PostWysłany: Czw Sie 09, 2018 11:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem nie ma nic gorszego w życiu jak rozwód.
kejti

PostWysłany: Pon Wrz 10, 2018 09:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla dzieci, niezależnie od ich wieku, rozwód rodziców zawsze jest poważnym przeżyciem. Nie powinniśmy tego lekceważyć - najlepiej po prostu wybrać się do specjalisty, który nam pomoże. Dobrym rozwiązaniem może okazać się na przykład psycholog rodzinny łódź. Polecam poczytać.
Powrót do góry
Misiak

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2018 12:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No rozwód niestety nigdy nie jest przyjemny więc jeżeli i Ty właśnie to przechodzisz to dobrze jest zadbać o to aby mieć w tym czasie dobrą pomoc prawną https://www.adwokatgizycko.com/
Zerknij sobie na stronę którą CI podałam. Tam znajdziesz adwokata, który przeprowadzi Ci przez ten trudny czas i zadba o to aby wszystko było dobrze załatwione.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Wrz 27, 2018 12:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Otwock oczami mamy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: