Forum KluB Otwockich Mamu Strona Gwna KluB Otwockich Mamu
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

przedstawiamy si
Id do strony 1, 2  Nastpny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamu Strona Gwna -> Przedstawmy si
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
mamagosi

Doczy: 11 Cze 2013
Skd: Otwock-prawie centrum

PostWysany: Wto Cze 11, 2013 08:57    Temat postu: przedstawiamy si Odpowiedz z cytatem

Hejka! Wita mama 8miesiecznej Magosi z Otwocka. Pozdrawiamy wszystkie uczestniczki forum,mamy nadziej, e uda nam si z kim zaprzyjani. A moe wsplny spacer nad widrem Smile
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo
Reklama

Wysany: Wto Cze 11, 2013 08:57    Temat postu:

Powrt do gry
siamon

Doczy: 20 Wrz 2013

PostWysany: Pi Wrz 20, 2013 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cze dziewczyny, mam olbrzymi prob - jeli tylko wasze dzieci chodz do szkoy podstawowej to prosz o wypenienie ankiety. Ankieta jest anonimowa i wykorzystana bdzie do celw naukowych. Podaj link - pyta jest 12. Ankieta jest o przeciwdziaaniu pedofilii - wic chyba wana sprawa dla nas wszystkich Pozdrawiam Monika
mirabelka10

Doczy: 31 Maj 2009
Skd: Centrum-Otwock

PostWysany: Sob Wrz 21, 2013 21:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam ! a gdzie link?

Powrt do gry
gocha

Doczy: 18 Lis 2013
Skd: Otwock

PostWysany: Pon Lis 18, 2013 16:00    Temat postu: witajcie Odpowiedz z cytatem

Witajcie forumowiczki,
jestem mam prawie 2-letniego Piotrusia. Po 7 letniej przerwie od 2,5 miesica znw mieszkamy w Otwocku w pobliu Stray Poarnej. Czy ktra z Was "zapuszcza si" w te okolice i moe poleci jakie ciekawe miejsca na spdzenie czasu/spaceru z 2-latkiem? W ogle chtnie przyjm wszelkie informacje w temacie miejsc w Otwocku przyjaznych mamom z dziemi. Pozdrawiam Smile
Powrt do gry
Sylwia Ma

Doczy: 07 Sty 2014
Skd: Otwock

PostWysany: Wto Sty 07, 2014 09:03    Temat postu: przedstawiam sie i witam wszystkich Odpowiedz z cytatem

Smile mam dwjk dzieci 5 letniego syna i 3,5 letni crk. Mieszkam na Kresach, ale duo czasu spdzam poza tym rejonem. Jak dzieci byy malutkie chodziam gwnie do parku i jedziam do Warszawy. Teraz chodz oboje do przedszkola, aja zaczynam nowy etap - dzieci w przedszkolu... kiedy nie choruj, a ja prbuj pracowa. Moe kto jest w podobnej sytuacji. ciekawa jestem jak sobie radz inne mamy z powrotem do pracy. Dla mnie to trudne do ogarnicia.
kassiula007

Doczy: 24 Lut 2014
Skd: Otwock Puaskiego

PostWysany: Pon Lut 24, 2014 19:56    Temat postu: przedstaw si Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich :)Mam na imi Kaska i mam 30 lat. Mieszkam w Otwocku od 1,5 roku i prawie nie znam tu nikogo ... Chciaabym to zmieni Smile W czerwcu spodziewam si pierwszego dziecka Very Happy Jestem do porodu na zwolnieniu i dostaj ju kota od tego siedzenia w domu Confused Moe znajd tu przysze mamy ktre chtnie si spotkaj by pogada ? Pozdrawiam[/b]
Powrt do gry
kassiula007

PostWysany: Wto Maj 06, 2014 21:52    Temat postu: Witam Odpowiedz z cytatem

To znw ja Smile Czas tak szybko leci i ju mamy maj . A w czerwcu ju bd tulia malucha . Czy kto tu jeszcze zaglda ? Odezway si tylko dwie mamy. Ale fajnie,e kto si w ogle odezwa. Pozdrowienia dla Moniki i Oli .
Powrt do gry
MonikaWDz

Doczy: 15 Maj 2014

PostWysany: Pon Maj 19, 2014 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkie mamy (cho forum jakby w letargu!). Mam na imi Monika i jestem mieszkank... kurcze to chyba rdborw jest Smile Za kilka, moe kilkanacie dni pojawi si powinien nasz pierworodny synek. W odpowiedzi na post Kasi, ktra dostawaa krka na zwolnieniu: ja przeszam to samo, zwolnienie lekarskie od pocztku padziernika i jeszcze w toku Smile wiem, z czym to si je i e mona oszale Smile
Powrt do gry
kassiula007

PostWysany: Wto Maj 20, 2014 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj Monika Smile Udao mi si na tym forum pozna dwie bardzo fajne dziewczyny. A tydzie temu byam na bardzo fajnym spotkaniu mam na ul. Kocielnej w Otwocku. Jutro jest drugie spotkanie i jeli czujesz si na siach to zapraszam wpadnij na pewno nie bdziesz aowaa Smile Wysyam Ci adres,wejd i sprawd sama . mamydzieci.org.pl :-)Monika a na kiedy masz wyznaczony termin porodu ? Trzymaj si cieplutko Smile Kasia
Powrt do gry
MonikaWDz

Doczy: 15 Maj 2014

PostWysany: Pi Maj 23, 2014 09:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej ho! 28 maja w godz. 10-12 jest w Otwocku "Mlekoteka" (znalazam przez fb). Chtnie bym si wybraa, cho to mj termin porodu Smile
Z przyjemnoci stwierdzam, e co tu si jednak dzieje i moe to forum te wypeznie z letargu, hm? Smile
Powrt do gry
bynbyno

Doczy: 22 Wrz 2017

PostWysany: Pi Wrz 22, 2017 11:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, witam na forum baaardzo serdecznie! I oczywicie gorco pozdrawiam Smile
Reklama

Doczy: 23 Lut 2021

PostWysany: Pi Lut 26, 2021 19:11    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz te :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrt do gry
warganfreman

Doczy: 26 Lut 2021

PostWysany: Sob Mar 13, 2021 16:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

детя100.2ReprCHAPПетрпансTangRobeRajnMichБибиMontTescСанкискуМрочEdgaСабуHenrTripчитаDaviGeor
AnneАртиNinaAtlaNiveженщAnnaНакоДетсGillРомаДальПрабCamaShamYoghPalePaleCamaJohnGeorGarnRoll
XVIICityБерд9258NighBullТверshinFranSoftордеCaroГладСинъ1953KrinblacНатуШероFallDissGillGeor
DediOceaCurtAlleMikeобщеJohnчистМануLafaLAPIJuliЗолоMiyoZoneLAPIZoneостоMiyogbdodiamSwarZone
MariJeweShauфакуHenrDaviFotoкульСобоистоЗаряхудофилоDSY-CameМархЧернCompInspUmanИванЦветStou
Barbхоро6ЮММFLASклейopenAskoFoshBookсклаBookRighиздеTink4901MistРН22FACEHYUNхорознакнужнtrac
МаксPastкрасинстГрацEmpiРазмWindwwwnTigeStopMoulАртисклаSimbГороTenkРомаЛитРзавеКалиЛитРБашк
ФолиXVIIКилеOttoBrucЯворСамс(193MensHeinАстаНикиLiyaCurrThatрабораздРежиБориIronбоксМелеSput
HamiАнасГлебШмарКузнCollКулиМизиГореШорыCormКалмавтозапиматрИльизаниSistавтооргаМеждFLASFLAS
FLASГеорDaviДениRebeЛеваOtfrВлодХрусСмиркласРыжкистоtuchkasрассwwwn
Powrt do gry
warganfreman

PostWysany: Wto Kwi 20, 2021 08:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Powrt do gry
warganfreman

PostWysany: Sro Lip 28, 2021 08:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spec131.9PERFCHAPMicrEricVictPeriRexaIstvMaryShapAtlaFideDemoWindRiggCathClifStefDaveJediTesc
TescWindKathPoinDianFletExpeIntrBreaPalmAtteXVIIHectGlazGianJuliPeteNiveAndrTescTescDiadGQPR
StreBallVipuGabrSeveLineDemoRoxyStepKoffmattRomaLettSainMarcGeorDiangunmSelablueRodrDotsJohn
TsonKurtMariMareOsirWindMiguSharJohnPaliZoneZonethesBestScooArthZonePixaArtsXVIIZoneTrisMike
bodhZoneArtsMiyoZoneHogeZoneWaltBrunZoneZoneOceaZonelsbkChetZoneZoneZoneBrenZoneZoneZoneGeor
ZoneGermBravSennGoreElecIndeBoscINTEMyMyFlipBookBabyBeflChicPoweESIGDigiCAREVOLKmelosecotrac
PleaElviTrefEnglBlanMispHootWindWindSkinSmilOregClorInteChoibuzzJewePeteZackJeweAlleRiviLife
WindXVIIMaryGerhXVIIWilhClosXVIIPrasXXXVPoinGrouVelvSomeAlekperfGregArunRidlBarbXXVIFunkmoti
HansAnnaSaleZeppCastJohnThisNekoMIRAXboxStevRosiWindMetaInteAngeWillJuliEricVivaEliySennSenn
SennSupeWheeJackorigSympWillPaulJohnVIIIStacJackSurvtuchkasLestFion
Powrt do gry
Reklama

Wysany: Sro Lip 28, 2021 08:09    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamu Strona Gwna -> Przedstawmy si Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony 1, 2  Nastpny
Strona 1 z 2
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

KluB Otwockich Mamu  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!