Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
mamagosi
Doczy: 11 Cze 2013 Posty: 2 Skd: Otwock-prawie centrum
|
Wysany: Wto Cze 11, 2013 08:57 Temat postu: przedstawiamy si |
|
|
Hejka! Wita mama 8miesiecznej Magosi z Otwocka. Pozdrawiamy wszystkie uczestniczki forum,mamy nadziej, e uda nam si z kim zaprzyjani. A moe wsplny spacer nad widrem  |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Wto Cze 11, 2013 08:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
siamon
Doczy: 20 Wrz 2013 Posty: 1
|
Wysany: Pi Wrz 20, 2013 13:12 Temat postu: |
|
|
Cze dziewczyny, mam olbrzymi prob - jeli tylko wasze dzieci chodz do szkoy podstawowej to prosz o wypenienie ankiety. Ankieta jest anonimowa i wykorzystana bdzie do celw naukowych. Podaj link - pyta jest 12. Ankieta jest o przeciwdziaaniu pedofilii - wic chyba wana sprawa dla nas wszystkich Pozdrawiam Monika _________________ eleatherjacket http://www.eleatherjacket.co.uk
70-480 70-480 |
|
Powrt do gry |
|
 |
mirabelka10

Doczy: 31 Maj 2009 Posty: 1534 Skd: Centrum-Otwock
|
Wysany: Sob Wrz 21, 2013 21:23 Temat postu: |
|
|
Witam ! a gdzie link? _________________
 |
|
Powrt do gry |
|
 |
gocha
Doczy: 18 Lis 2013 Posty: 1 Skd: Otwock
|
Wysany: Pon Lis 18, 2013 16:00 Temat postu: witajcie |
|
|
Witajcie forumowiczki,
jestem mam prawie 2-letniego Piotrusia. Po 7 letniej przerwie od 2,5 miesica znw mieszkamy w Otwocku w pobliu Stray Poarnej. Czy ktra z Was "zapuszcza si" w te okolice i moe poleci jakie ciekawe miejsca na spdzenie czasu/spaceru z 2-latkiem? W ogle chtnie przyjm wszelkie informacje w temacie miejsc w Otwocku przyjaznych mamom z dziemi. Pozdrawiam  |
|
Powrt do gry |
|
 |
Sylwia Ma
Doczy: 07 Sty 2014 Posty: 1 Skd: Otwock
|
Wysany: Wto Sty 07, 2014 09:03 Temat postu: przedstawiam sie i witam wszystkich |
|
|
mam dwjk dzieci 5 letniego syna i 3,5 letni crk. Mieszkam na Kresach, ale duo czasu spdzam poza tym rejonem. Jak dzieci byy malutkie chodziam gwnie do parku i jedziam do Warszawy. Teraz chodz oboje do przedszkola, aja zaczynam nowy etap - dzieci w przedszkolu... kiedy nie choruj, a ja prbuj pracowa. Moe kto jest w podobnej sytuacji. ciekawa jestem jak sobie radz inne mamy z powrotem do pracy. Dla mnie to trudne do ogarnicia. _________________ "Nie ma dzieci, s ludzie" (J. Korczak) |
|
Powrt do gry |
|
 |
kassiula007
Doczy: 24 Lut 2014 Posty: 4 Skd: Otwock Puaskiego
|
Wysany: Pon Lut 24, 2014 19:56 Temat postu: przedstaw si |
|
|
Witam wszystkich :)Mam na imi Kaska i mam 30 lat. Mieszkam w Otwocku od 1,5 roku i prawie nie znam tu nikogo ... Chciaabym to zmieni W czerwcu spodziewam si pierwszego dziecka Jestem do porodu na zwolnieniu i dostaj ju kota od tego siedzenia w domu Moe znajd tu przysze mamy ktre chtnie si spotkaj by pogada ? Pozdrawiam[/b] |
|
Powrt do gry |
|
 |
kassiula007
|
Wysany: Wto Maj 06, 2014 21:52 Temat postu: Witam |
|
|
To znw ja Czas tak szybko leci i ju mamy maj . A w czerwcu ju bd tulia malucha . Czy kto tu jeszcze zaglda ? Odezway si tylko dwie mamy. Ale fajnie,e kto si w ogle odezwa. Pozdrowienia dla Moniki i Oli . |
|
Powrt do gry |
|
 |
MonikaWDz
Doczy: 15 Maj 2014 Posty: 3
|
Wysany: Pon Maj 19, 2014 14:37 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie mamy (cho forum jakby w letargu!). Mam na imi Monika i jestem mieszkank... kurcze to chyba rdborw jest Za kilka, moe kilkanacie dni pojawi si powinien nasz pierworodny synek. W odpowiedzi na post Kasi, ktra dostawaa krka na zwolnieniu: ja przeszam to samo, zwolnienie lekarskie od pocztku padziernika i jeszcze w toku wiem, z czym to si je i e mona oszale  |
|
Powrt do gry |
|
 |
kassiula007
|
Wysany: Wto Maj 20, 2014 11:53 Temat postu: |
|
|
Witaj Monika Udao mi si na tym forum pozna dwie bardzo fajne dziewczyny. A tydzie temu byam na bardzo fajnym spotkaniu mam na ul. Kocielnej w Otwocku. Jutro jest drugie spotkanie i jeli czujesz si na siach to zapraszam wpadnij na pewno nie bdziesz aowaa Wysyam Ci adres,wejd i sprawd sama . mamydzieci.org.pl :-)Monika a na kiedy masz wyznaczony termin porodu ? Trzymaj si cieplutko Kasia |
|
Powrt do gry |
|
 |
MonikaWDz
Doczy: 15 Maj 2014 Posty: 3
|
Wysany: Pi Maj 23, 2014 09:46 Temat postu: |
|
|
Hej ho! 28 maja w godz. 10-12 jest w Otwocku "Mlekoteka" (znalazam przez fb). Chtnie bym si wybraa, cho to mj termin porodu
Z przyjemnoci stwierdzam, e co tu si jednak dzieje i moe to forum te wypeznie z letargu, hm?  |
|
Powrt do gry |
|
 |
bynbyno
Doczy: 22 Wrz 2017 Posty: 6
|
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama