Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 19:40 Temat postu: Sklepy |
|
|
Mamusie i przyszłe mamusie, moze podzielicie się swoimi spostrzeżeniami dotyczacymi sklepów i możliwości robienia zwykłych, codziennych zakupów podczas spacerów z dzieckiem. Kilka razy widziałam mamy zostawiające wózek z dzieckiem przed sklepem, bo do sklepu nie było mozna wejść z gondolą czy dużą spacerówką. Ja nie wyobrażam sobie zostawienia dziecka bez opieki przed sklepem. Co sądzicie na ten temat? _________________ pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 19:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Pon Gru 22, 2008 21:45 Temat postu: |
|
|
Ja raz zostawiłam Natalę pod piekarnią i raz pod Le Cher, ale tylko dlatego, że stałam dwa kroki od drzwi i cały czas miałam oko na wózek.
A co do robienia zakupów z dzieckiem to masakra. Ja nigdy nie robię, będąc z małą na dworze. A to dlatego, że jedynymi sklepami, do których swobodnie można wjechać z wózkiem są markety typu Carrefour. A do takich miejsc nie chodzę z małą, bo jak wiadomo takie tłumy to piękne siedlisko zarazków, a ja nie mam ochoty znów leczyć dzieciaka. Do zwykłych, osiedlowych sklepów nie sposób wjechać z wózkiem, bo albo jest za mało miejsca, albo schody... . _________________ www.wellandmore.pl
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewcia
|
Wysłany: Pią Lut 27, 2009 16:53 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam zakupy w Otwocku z wózkiem to masakra - jedyne miejsce gdzie wybierałam sie z wózkiem to bazarek , carrefour i sklepik osiedlowy oczywiście bo gdy ja sobie zakupy wybieralam to pani sprzedawczyni ze sklepiku na wózek spogladała  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika
|
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 21:46 Temat postu: |
|
|
Jak ja się cieszę że otworzyli Rossmanna w Otwocku. )) _________________
mama Amelki |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 20:22 Temat postu: |
|
|
Ja od jakiegoś czasu,to zakupów wogule prawie nie robię,bo
z dwójką to bardzo trudno...
jedyne sklepy do których wchodzę to "u barszczewskich"
bazarek,piekarnia na karczewskiej i tamtejsze sklepiki.
Strasznie nad tym ubolewam,bo uwielbiam robić zakupy
oczywiście jak mam gotówkę w portfelu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka
|
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 14:00 Temat postu: |
|
|
mirabelka10 napisał: | Ja od jakiegoś czasu,to zakupów wogule prawie nie robię,bo
z dwójką to bardzo trudno...
|
Ja też nie wiem jak to bedzie na zakupach z dwójką - do większości osiedlowych sklepów nie wejdę z wózkiem, a oprócz manewrowania miedzy półkami trzeba jeszcze pilnować zbuntowanej dwulatki  _________________ pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Pią Paź 30, 2009 23:01 Temat postu: |
|
|
Agnieszka chyba nie będzie tak żle?!
moja córa była młodsza niż twoja jak braciszek się urodził.
Nie było tak żle-tyle że ja miałam wtedy dostawkę siedzącą dla niej,a teraz to w chuście chodzimy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pokahontaz
|
Wysłany: Pią Lut 17, 2017 11:19 Temat postu: |
|
|
Wózek do dobry sposób na Jume  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dżej89
|
|
Powrót do góry |
|
 |
terenia
|
Wysłany: Pon Sty 29, 2018 11:13 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio z kolei trafiłam na bardzo fajne trampki dla dzieci https://slippersfamily.com/trampki-dla-dzieci . Co prawda może teraz nie sezon na trampki ale można kupić je o wiele taniej niż w sezonie więc opłaca się. Ja na pewno zamówię ze dwie pary  |
|
Powrót do góry |
|
 |
green
|
Wysłany: Sro Lut 14, 2018 12:51 Temat postu: |
|
|
Ze względu na to, że mam małe dzieci, to większość zakupów robię w sklepach internetowych. Kiedyś lubiłam pobuszować po tradycyjnych sklepach z butami. Teraz robię to w sieci, jeden z moich ulubionych, gdzie kupicie włoskie buty damskie to Apia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mateo 77
|
Wysłany: Nie Lut 18, 2018 17:58 Temat postu: |
|
|
My mamy podobnie. Odkąd pojawiły się dzieci, drastycznie spadła ilość czasu dostępna na inne czynności. Właśnie dlatego staramy się załatwiać wszystkie rzeczy online i jak najbardziej opłacalnie. Mogę się pochwalić, że transport mebli ogarnęliśmy przez Giełdę Furgonetka, dzięki czemu zaoszczędziliśmy sporą sumkę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
koronna2
|
Wysłany: Pon Maj 21, 2018 11:10 Temat postu: |
|
|
Wiem, że w salonie BoboWózki na Pańskiej w Warszawie można znaleźć sporo fajnych wózków. Koleżanka patrzyła na takie 3w1. Takie wózki są praktyczne. Podobają się wam? Sklep ma ich sporo. Można przebierać w nich i wybrać odpowiedni dla siebie? Jaki jest najlepszy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kitti32
|
Wysłany: Sro Maj 23, 2018 11:41 Temat postu: |
|
|
Z dzieckiem ciężko zrobić zakupy. Dlatego częściej kupuję online - zwłaszcza jeśli chodzi o ubrania. Jak potrzebna mi byłą przejściowa kurtka to popatrzyłam na blogach co jest modne. Tutaj https://i-butik.pl/bomberki-damskie wypatrzyłam, że bomberki i po prostu taką zamówiłam w sieci. To dużo wygodniejsze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tamara
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2018 19:10 Temat postu: |
|
|
Odkąd mam dziecko odkryłam, że zakupy przez internet są dużo wygodniejsze. Mój mąż sceptyk w tym temacie też podłapał bakcyla i teraz praktycznie wszystko kupujemy przez internet. Ostatnio namierzyłam mu nawet świetne buty New Balance na https://supersklep.pl/buty/new-balance platformie, z której już kiedyś korzystaliśmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Maj 27, 2018 19:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |