Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
VooDoo
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 22:38 Temat postu: Aktywności - kopalnia pomysłów :) |
|
|
Nie chcą nas bawić? Bawmy się same . Trzeba by było coś podziałać. Miejmy nadzieję, że pogoda się utrzyma. Wtedy mogłybyśmy zorganizować sobie jakieś wyjścia, zajęcia plenerowe... Tu wrzucamy spontaniczne pomysły. Potem razem je weryfikujemy. A może za jakiś czas uda nam się opracować grafik zajęć Klubu Otwockich Mamuś?
Moje pomysły:
- MultiBabyKino - ale to jak już grypa się uspokoi. Seanse są w każdą środę. Niby daleko (w-wa, imielin), ale może będą chętne.
- Wyprawa do ZOO, jak już ciepło będzie
- wspólne, grupowe spacery, np. po otwockich lasach (razem z Natalką przemierzyłyśmy już chyba wszystkie leśne ścieżki )
- piknik z dzieciakami w parku (latem).
Jakbyśmy miały tę salkę, można by było jakieś warsztaty pourządzać itp. No, ale póki nie mamy, nie ma o czym mówić... _________________ www.wellandmore.pl
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 22:38 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Agnieszka
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 14:43 Temat postu: Re: Aktywności - kopalnia pomysłów :) |
|
|
VooDoo napisał: |
- MultiBabyKino - ale to jak już grypa się uspokoi. Seanse są w każdą środę. Niby daleko (w-wa, imielin), ale może będą chętne.. |
Kilka razy się wybierałam, ale zawsze coś mi wypadało, albo właśnie okres przeziebieniowo-grypowy nie pozwalał.
Wydaje mi sie, że lepsze bedzie Multibabykino w Złotych Tarasach. Mozna pojechać z wózkami na dworzec śródmieście i przejsć do kina. Dojazd łatwiejszy niż na Ursynów
LINK do repertuaru Multibabykina _________________ pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
VooDoo
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 16:27 Temat postu: |
|
|
A w Złotych Tarasach też zrobili? Nie wiedziałam... No, to dojazd rzeczywiście łatwiejszy. Ja w MultiBaby byłam raz, jak Natalka miała 3 m-ce. _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
|
dorcik81
Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1757 Skąd: Otwock kiedyś centrum obecnie kresy
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 16:59 Temat postu: |
|
|
kino to super pomysł
ja dorzucę od siebie spotkanie chustowe
z tego co się zorientowałam to w Otwocku są obecnie 3 lub 4 noszące mamy tylko jakoś się zebrać nie mogą _________________ szczęśliwa żona i mama
przepraszam za literówki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
dorcik81
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 17:00 Temat postu: |
|
|
kino to super pomysł
ja dorzucę od siebie spotkanie chustowe
z tego co się zorientowałam to w Otwocku są obecnie 3 lub 4 noszące mamy tylko jakoś się zebrać nie mogą _________________ szczęśliwa żona i mama
|
Powrót do góry |
|
|
VooDoo
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 19:01 Temat postu: |
|
|
Haha, jestem przekonana, że w Otwocku jest ich znacznie więcej . Spotkania chustowe też są do zrobienia, jak już się bardziej zorganizujemy (z resztą była to jedna z opcji ankiety ). Np. można by było przeznaczyć na nie jedno spotkanie w miesiącu, o ile oczywiście byłoby większe zainteresowanie.
Ja już proponowałam, że możemy wybrać się do zoo w czerwcu. Dobry byłby 19.06. Po pierwsze dlatego, że spotkanie salkowe wypada 18.06, więc byłoby łatwiej dogadać szczegóły, a po drugie 19.06 to koniec roku szkolnego, więc tłum dzieciarni będzie jeszcze w szkołach na rozdaniu cenzurek (dzień później w zoo będą już pewnie dużo większe tłumy).
No, ale to akurat jest do dogadania później... _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
|
dorcik81
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 21:19 Temat postu: |
|
|
do zoo też się chetnie wybierzemy tylko w innym terminie(urlopować się będziemy) _________________ szczęśliwa żona i mama
|
Powrót do góry |
|
|
VooDoo
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 22:29 Temat postu: |
|
|
No, to my następny termin będziemy mieć albo w samej końcówce lipca, albo już w sierpniu, bo z kolei 17.06-19.06 to u nas przerwa w "wakacjowaniu się". A koniec tego planujemy właśnie na koniec lipca (chyba,że po drodze wpadnie jeszcze jakaś tania okazja ). _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
|
dorcik81
|
Wysłany: Pią Maj 22, 2009 22:36 Temat postu: |
|
|
cytując jedną z forumek:"spoczko foczko" dogadamy się) _________________ szczęśliwa żona i mama
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
|
warganfreman
|
|
Powrót do góry |
|
|
warganfreman
|
|
Powrót do góry |
|
|
juju
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2021 09:19 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy wiecie ale miało już miejsce ponowne otwarcie Krainy Dzieci w M1 Zabrze! Super sprawa moim zdaniem no można tam zostawić dziecko i zrobić zakupy na spokojnie. Moje dzieci to uwielbiają |
|
Powrót do góry |
|
|
warganfreman
|
|
Powrót do góry |
|
|
warganfreman
|