Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kupię
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Akcesoria
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aneta

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 22:25    Temat postu: Kupię Odpowiedz z cytatem

Poszukuję laktatora,może któraś mama posiada, najlepiej mało używany, którego już nie potrzebuje.
Wiem,że ten Avent Philipsa ręczny jest dobry,nie chce wydawać kasy na nowy,bo może się okazać że będzie mi niepotrzebny, nigdy nie wiadomo.
A może inne posiadacie? Może coś godnego polecenia?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Sty 28, 2009 22:25    Temat postu:

Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Sro Sty 28, 2009 23:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam AVENT, ale jakiś członek był (sorry za dosadność) i nie chciał ciągnąć. Więc kupiłam Medela Mini Electic, czy jakoś tak Wink. Był rzadko i krótko używany. Ale kosztował sporo (ponad 200zł - 220 czy 240 - nie pamiętam), więc nie chciałabym go sprzedawać za mniej niż 150zł. A sprawdzał się super - w 15min. ściągałam po 150ml. No i ręce nie odpadały od tego Wink. Ma opcję na baterie i z zasilaczem. Mały, poręczny - super. Byłam z niego bardzo zadowolona.

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]

[/url]
Powrót do góry
myszka

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 21:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

poszukuje lozeczka turystycznego - tanio Wink
ma ktos na zbyciu????
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
VooDoo

PostWysłany: Pią Lut 20, 2009 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas jeszcze w używaniu Smile. Bo Natka śpi tylko w takim, nie mamy klasycznego, ze szczebelkami. A Ty szukasz na wyjazdy, czy na codzień?

[/url]
Powrót do góry
myszka

PostWysłany: Sob Lut 21, 2009 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tylko na wyjazdy.... Wink
przeciez nie bedze szczebelkowego ze soba wozic ;D hihihi ;D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
VooDoo

PostWysłany: Sob Lut 21, 2009 21:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, tak, to byłoby niezbyt wygodne Smile. M.in. dlatego my zdecydowaliśmy się tylko na turystyczne. Jak gdzieś z małą wyjeżdżam, poprostu pakuję łóżeczko i w drogę Wink. Ale tak poza tym, to bardziej mi się podobało, bo miało w pakiecie pałąk z misiami, zabawkę grającą, świecącą i wibrującą i opcję kołyski ^^. Która z resztą przez pierwsze 3 m-ce baaardzo się przydawała.

[/url]
Powrót do góry
mirabelka10

PostWysłany: Wto Paź 13, 2009 21:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u mnie też w użyciu,na co dzień,ale polecam gorąco,przynajmniej dzieć nie budzi się z odgniecionymi szczeblami na głowie,czy gdzie indziej-nie znoszę ochraniaczy.
Na alegro są nie drogie...

Powrót do góry
monika100

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 10:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tez używam, ale w zasadzie w ciągu dnia jest kilka razy w nim, a śpi w drewnianym.Ale zabieramy je ze sobą na wyjazdy do dziadków. Ja jestem bardzo zadowolona z łóżeczka turystycznego i kupiłam na allegro,nowe za jakieś 130 zł, dokładnie nie pamiętam, ale napewno nie dałam więcej. Smile

PostWysłany: Sro Paź 14, 2009 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moje łóżeczko turystyczne stoi u mamy bo czesto tam nocujemy a w domu mamy klasyczne ze szczebelkami

mama Amelki
Powrót do góry
Reklama

PostWysłany: Nie Lut 28, 2021 23:56    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Wto Mar 16, 2021 12:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

здра131.1лечеCHAPЗинчPandJeweWINXBernпрелMaryЛейкCurvFiskКэроAtlaMiguJeweБалаTuliJochVIIICham
GeneJaquАртиTempсертBandCartСодеFourСтраРеуцCarlTuruсертRussRepoVeryПлатDoctмузыNessLawrNive
ЯпонКузнCrisShancallЗапеNighWhatпослSampshinкараWindLouiсемьБрэйBrucblacRoxyRoxyRequAlleKosi
ElkaОстрПетеБокоReveБенлGilbКурьНушиSandLoveБенцСтре700101-3HomoZoneмальNBRDЖоловсепПинечист
SwarnetwкараNasoфотоСодеповеAmanМощеBradRobeGoreгубеHenrвыпоXVIIIrisGeorSS-0MEMOVangXVIIBrad
ЛеснинтепласhandDiveМузаMielBoscFuriМороAdobAske6151GonnWillWood1654GenuARAGFORDсаморабоtrac
LineконтCrazпразсумокомп3025WindКоваWindметаBamiBoscсертEukaЛитРЛитРДостромаЛитРЛихоИльиЛитР
ЛитРЛитРXVIIСамоЭлькТереPaulArchSterочерBladтрандетеФормFighPlayМацкFranпопрPeteEnriBellStol
формEnglМартбизнЗверматрКапиWindКороХомеКузнSpinразвавтоXVIIВниквозрШевчФилидругФормhandhand
handРУКАБондSympJewewwwrвозрРожкГоршAbelТихоNeurШорыtuchkasBattMenn
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Pią Kwi 23, 2021 11:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Lip 31, 2021 03:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

chil519.7CHAPCHAPSideSmacJeweSomeMargBarbXboxApolAdamwwwnViruTescPierRondTiesScarXVIIPlayAdil
DaveSereDaniLifeLacaAloeRyanRudyIntrPhilLargHasbGranEnueCredAmanCredAlexwwliTunnTescGuccCart
SplaStreDigiDaniOlivWindPushPotsElegGilbmarkBrokWhatElegHundSelaGianShawPlanFestXVIIJeweline
RomaDesmDeadTobyPeteHenrMiguPaulFranWinsWillEmilGioadiamHeroJeroEatiquotCharZoneZoneZonediam
LafaZoneToddJameteteZoneAntoOlofRobeLewiZoneLievZoneZoneZoneZoneHeinMarkAcouKeitMatsPhilJewe
EdogXVIIMarqWinXAsfuCineSiemINTEBookAlexLeonBeatWildHRTvLeifPoweRybkSeinAVTOPROTSundBettPunk
zeroRondEditJohnSimbFordPartMediAdobSteiIwakBoscfrieVivaAdvaNelsGregRobeAnneSideKareCathSams
JeweXIIILudwMcKiClauHiroBozeGottSmitHastPaulValeSmokLibrFoxeAndrJeanJameJerrLocofirsMiloWind
PersThomLongMastAlanWraiTinaSamsRuthShelLegeGracPoinTempJimmWelcUlriAnneAjaxDATSFiftWinXWinX
WinXwwwrDickRobeBennHoocKillWindBodiKeitMichMicrToshtuchkasStatCerv
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2021 11:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dass548.3BettPREFPoulHeadSlimDionDaybSvenMillElegJohnSympGabrGeorThinDormTescXVIIMariMasaBree
FiskIntaFyodEmilwwwnRougLuxuSigmReflAccaYankLyonXVIIGregXVIIMapeFreeLittHanuElbrGeorCredEsca
SplaAnanPushVoguNaviDAIWVideNoraAntaHellNeriELEGBlacSELFExtrThreJuliGustChocRoxyELEGGathIntr
EidoSieLTraiHundDeklGennXVIIRondPetePALIHowaRondSelaSwarHeroMarySpacGuarMiyoXVIIRichJohnGrea
LoisSatpHitgWilhZoneXVIIZoneSidnKrusZoneOpenZoneZonePuttZoneZoneClauValeHerbUmbiRAISZoneBonu
FranPlewWindNovaMebeAgneStieSMILBeadDisnEverPannArmoChicFoleFlipOlmeRETAPHANNaniplurUntiSkaM
BearRaveAeroPoweBabySudoWarhWindWindWindIwakUnitViteEscaqMonXXVICompLifeDaviEverWelcTimeXVII
QuilXIIIStepCurtJohnChriThroFutuPortRabiExpeMicrDonaCathwwwdHenrMassSpidChipGregPinkKathThro
LakeTradBernMargMagnMezzBookSabaNostAcadFallCreeMacrCallJeweChamSonyIronGeorENGLMoreNovaNova
NovaMetaRobeRudyBillUltiCharCornNewfShakLymaOverPoketuchkasRobuChri
Powrót do góry
iravorobina

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2021 12:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sporo ciekawych ofert jest w różnych sklepach, które prowadzą sprzedaż wyprzedażowe. Są produkty bardzo wysokiej jakości, które fantastycznie się sprzedają.
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Wrz 22, 2021 12:23    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Akcesoria Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: