Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Oriflame
Idź do strony 1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Strefa mamy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
VooDoo

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 10:58    Temat postu: Oriflame Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczynki! Właśnie zostałam konsultantką Oriflame. Wkrótce składam pierwsze zamówienie. Jakby któraś potrzebowała kosmetyków, to zapraszam Smile. Katalog jest dostępny na www.oriflame.pl lub u mnie Smile. Mogę Wam też doradzić to & owo. Docelowo zamierzam proponować klientkom darmowy makijaż przy zakupie min. 3 kosmetyków kolorowych (w tym pudru lub fluidu). Ale to po pierwszym zamówieniu, bo muszę skompletować jako tako asortyment. Także zapraszam teraz, jeśli ktoś chciałby się podłączyć do zamówienia, jak i w przyszłości - na makijaż.

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]

[/url]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Lut 17, 2009 10:58    Temat postu:

Powrót do góry
Agnieszka

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kuszące, kuszące...

Apropos Oriflame, to stosowałaś moze jakieś ich kosmetyki dla niemowląt i małych dzieci?
VooDoo

PostWysłany: Wto Lut 17, 2009 14:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, szczerze mówiąc nie stosowałam jeszcze, bo moja mała ma AZS i czasami nawet kosmetyki dla alergików źle na nią działają. No i nie może żadnych perfumowanych mydełek itp. Ale zastanawiam się, czy nie kupić jej spray ułatiwający rozczesywanie włosów, bo u nas to koszmar Wink. Ale mam wrażenie, że idzie ku dobremu, więc może za jakieś pół roku będę mogła jej kupić żel do malowania wzorków na skórze Smile. Już sobie wyobrażam, ile by było przy tym radości Very Happy.

[/url]
Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Sro Lut 18, 2009 21:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki, właśnie się dowiedziałam, że mogę liczyć na pomoc dwóch bardziej doświadczonych w Oriflame koleżanek. Jedna ma ponoć prawie cały asortyment firmy Smile, więc na spokojnie będzie można dobrać kosmetyki. Jeśli zebrałoby się Was parę, mogłybyśmy zrobić u mnie w domu dla Was prezentację.
Jakieś chętne Smile?

[/url]
Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Pią Lut 27, 2009 22:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej, żadna nie jest chętna na "dzień dla urody"??? Fajne, darmowe makijaże, domowe spa... Mogłoby być fajnie. Mogłybyście popróbować kosmetyki, obejrzeć się w różnych typach makijaży i wybrać coś dla siebie... Zastanówcie się i dajcie znać, bo zbieram niewielką ekipę Very Happy.

[/url]
Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Nie Mar 22, 2009 15:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczynki, jeśli potrzebujecie czegoś z kosmetyków pielęgnacyjnych lub kolorowych to polecam się Smile. Chętnie coś doradzę. Zbieram zamówienia do soboty (28.03). Katalog dostępny na: http://my.oriflame.pl/wizaz-oriflame . Możemy się też umówić na oglądanie katalogu w realu Smile. Polecam i zapraszam Smile.

A najbliższe spotkanie makijażowe już 27.03... Tym razem na Inflanckiej.

[/url]
Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczynki, ja mam taką informację: w aktualnym "Świecie Kobiety" są dołączone zdrapki z kodem na zestaw kosmetyków Oriflame w promocyjnej cenie 9,90zł (normalna cena to 78zł). W skład zestawu wchodzi tusz to rzęs, cień do powiek i błyszczyk. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana, to z kodem zapraszam na priv (zamówienie składam w pn. wieczorem). Acha, ilość promocyjnych zestawów ograniczona, więc kto pierwszy, ten lepszy; )!

[/url]
Powrót do góry
Iga25

PostWysłany: Pią Mar 16, 2018 18:58    Temat postu: ORIENTALNE KOSMETYKI Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc, po interesach w szkole średniej z tą marką , stwierdzam jednak, że nie jest to firma dla mnie. Nie podpasywały mi ich produkty i już. Teraz rozważam ofertę tej drogerii internetowej https://puderek.com.pl/157-azjatyckie-kosmetyki , a dokładniej markę SKIN79, o której słyszałam wiele dobrego. Czy i wy może stosowaliście produkty z ich serii? Jak oceniacie?
Powrót do góry
Dżej89

PostWysłany: Pią Lip 20, 2018 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A używał ktoś z was kosmetyków marki Golden Rose? Bo słyszałam, że warto na nie zwrócić uwagę. Z tego co wiem ładnie się rozprowadzają i są nawet trwałe. Właśnie zastanawiam się nad zakupem bazy http://goldenrose.pl/produkty/cera/make-up-primer-luminous---rozswietlajaca-baza-pod-makijaz---golden-rose.html . Ponoć ładnie rozjaśnia cerę, nadaje jej świeżości i niweluje również widoczne pory.
Powrót do góry
terenia

PostWysłany: Sob Sie 04, 2018 08:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś kupowałam kosmetyki w Oriflame ale mi nie służą. Ja zmagałam się z trądzikiem bardzo długo. Wszystkiego już próbowałam, niektóre preparaty podrażniały mi skórę twarzy i miałam czerwoną. Dopiero jak moja bratowa przyjechała poradziła mi żebym sobie kupiła krem regulujący sebum i przeciwtrądzikowy Calluna Medica. Może i ty spróbuj ? Te kremy są na naturalnych kosmetykach więc na pewno nie podrażnią twarzy.
Powrót do góry
Reklama

PostWysłany: Czw Lut 25, 2021 06:40    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sro Mar 17, 2021 00:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

гвар466.6полоCHAPEricNaguлечеIntrавтоXVIIScotJoceунивМироPyreМарчАртиAtlaSemiStouхороReau0720
9000ДомаXVIIФрезнароIrviMervLadyОрлочитаLiesOverfeatГромвперJannСтраGlorШульКороTescMeanПушк
богоLycrJeweJudyAddiзамеArtiРоузчитаЯкимрежиChriДружPALINissSelaGIUDМаксGreePrepКузьКоваSieL
ГалуfullVentАбраунивАстаЗемлZoneAwayModoZone3210PaliSandиллюБрагCathразодохоПасеGiusZoneГуля
ValdMORGLudmстарMichZoneZoneZoneZone01-2GeraМаркZoneРейсSusaстихзакаИллюЛеняармичистZoneZone
ZoneWedgамхбGUARхороСиняПроиRoyaKataЧернснегавтоMistLeifXVIIНежеMistразмMystBELLхоромассSkaM
ТурццветTrefУсачиздеMarvсклаWindWindХарчмозаPhilIFRSClorLiveЛитРКолиСотнGreeЛитРЛитРЗайцШахо
SideЛитРHerbRichюморПочеСемаЗверGeorСиги(196DaviКузнGWCIGreeАлма(ВарзавоWernMeanHeidПокрКарг
видеSchlБелоКареКожекласМузлГринПоноТерзЗеркПавлWindОдисМихаСтавлагеРодиНовиоргагубеGUARGUAR
GUARPoorFranЕрофДмитКролStatСнигЖохоавтоЧукоОкунБогоtuchkasМищепесо
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 00:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Lip 31, 2021 15:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sher49.9CHAPCHAPJungRobeGILBHobsBarbEelsSOCODonnFiskMattBellPremBlueSofiSupeOverParkRolfEutr
UniwSupeExotHillJohnAnatAustWelcCollMipaHearMereJeweStatPureGarnVisaVenuMichAlonAlaiMarsCour
NivePushJorgLycrJackCrazStepDonaJackMacbSilvMandGoodDoroRapaXVIIMurrELEGRobeLoydSherCotoSisi
ThomGeorJackWindWindthesRobaGottFleuFredZonediamXVIITherAIDARonnXVIISoutZoneFemmTANKGayaArts
ZoneJewediamTramVisaKirkZoneZoneZoneLouiMargZoneAndoThreHuggChriZoneZoneZoneZoneSideZoneChet
ZoneXVIIOMEGBlueViolFoshTherProlBontBlacDaniJetBGuilWWQiWoodDesiVanbPierSSANWindJoneBeguJama
ValiBeadEdgacasuAngeNiCdBabyWindWindPosttrioTefaMoulHugoChowMMORJeweInstRadiJackVisuXVIIHaha
ThreFindJohaSTADXVIIJuanPraiAntoRainndowProdToyoSantFeatDolbDancJerrMarnJohnSuddZeroLaurBarb
LogiJohnLeanVIIIBonuLeigLiveCodeWindGregDiviTalkKingBuzzLookLifeLarkFrieWhatElmaFalcBlueBlue
BlueworlXVIIFionBonnWelcGunsJohnSchiYourLarsMichStevtuchkasCarlAstr
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2021 00:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Inca58.39BettoutsHeadComeDreaThomRobiErleNinaMickMickPaleTescTescBlacAtlaWindPlaySinnDMSCTesc
LeavBirdDeliStevSilvOZONStepWillGovePlaiArmiPayiAidaDolcKissPhilczłonekTaftRexaTescPresfilmMote
NiveBookMargSophOREAChasHuntCircmattSelaElegFinaXVIIMacbMariJameGrapMarkJeanDefoVoixAmarCoto
PhilLoveJensChriSeumWorlXVIIHenrworrRumiThorZoneFunnHeadJudaSpirZoneReapJeweXVIIHardZoneNori
diamKuscNitsClaqKLEOZoneShanChetZoneBurnZoneDinoHellZoneZoneGainGeniZoneZoneXVIIJeweXVIIZone
ZoneWedgEtaiKOSSGirlPisaTekaBoscNitaToloAuthEscaRuyaPonnPoweHubeTolsAbsoHeliARAGNatiRogeSkaM
CorezeroJerrOrdiNikoPoliRollWindWindBoomTuskSupeWindChouAdvaWindNoctDancHeinFirsCondSimmPeac
WindfakeBriaIlisBrazJohnGeorHansForeVIIIBrotNelsPhotQuitTwisProdMobiNintURSSDireJeffCharGack
JoelAstrThomJeanXXIIKareWarhGeorVirgSophMattRogeWarhSWIFWillPaulMoonPanaiPodAstrwwwnKOSSKOSS
KOSSBonnJeweKareCornXVIIXVIIJocePerfVoplKlauFredInegtuchkasDigiJewe
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Wrz 22, 2021 00:01    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Strefa mamy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3
Skocz do: