Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna KluB Otwockich Mamuś
mamusie/

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nianie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Opieka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika100

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 08:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, może znacie kogoś zaufanego, kto by zaopiekował się moją Michasią od listopada, z tym , że na 10 h od 7.00 do 17.00. Wiem,że może być problem, bo na 10 h niektórzy trochę "kręcą nosem"...
Zamierzam od listopada wrócić do pracy.... Sad

Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 08:19    Temat postu:

Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 09:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kochana, zapomnij Razz. A jak znajdziesz nianię, to Cię pogryzę Wink Razz. Ja szukałam jej w Otwocku łącznie 5 miesięcy i nie znalazłam... W ciągu ostatnich trzech zgłosiła się do mnie jedna, która na dodatek chciała za opiekę 1800zł Hrm. Także powodzenia życzę, ale lepiej opracuj plan "B"...

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]

[/url]
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
monika100

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie z tym planem B to problem, bo go tak naprawdę nie mam Smile Niestety wiem ,że tyle wołają, bo też rozmawiałam.....i takie kwoty słyszałam.
Kurcze, babcie to skarb jak mówią, tylko szkoda, że moje mieszkają dość daleko i nie mogą przyjechać Sad

W takim razie życzę Tobie i sobie powodzenia w szukaniu tej odpowiedniej... Very Happy

PostWysłany: Sro Paź 21, 2009 07:18    Temat postu: Niania Odpowiedz z cytatem

Witam, jeżeli nadal poszukujecie kogoś do opieki nad dzieckiem, mogę zapytać dziewczynę, która do września zajmowała się moim Krzysiem. Od razu zazmaczam to jest opiekunka NIE niania (młoda dziewczyna) z dużym doświadczeniem. Zadba o to żeby maluch był nakarmiony, przewiniety i żeby się przespał. No i oczywiście się będzie z dzieckiem bawić. Zapomnijcie o spacerach, rysowaniu, malowaniu i uczeniu:).
Mój synek (rok i cztery miesiące) od połowy września chodzi do żłobka na Wronią (do tego na, którym ktoś na tym forum psy wieszał, mimo, że jego dziecko do tego żłobka nie uczęszczało)i jestem bardzo zadowolona. Dużo bardziej niż z opiekunki.
pozdrawiam

monika100 napisał:
No właśnie z tym planem B to problem, bo go tak naprawdę nie mam Smile Niestety wiem ,że tyle wołają, bo też rozmawiałam.....i takie kwoty słyszałam.
Kurcze, babcie to skarb jak mówią, tylko szkoda, że moje mieszkają dość daleko i nie mogą przyjechać Sad

W takim razie życzę Tobie i sobie powodzenia w szukaniu tej odpowiedniej... Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
monika100

PostWysłany: Sro Paź 21, 2009 09:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziekuję za zainteresowanie i ewentuualną pomoc w szukaniu opiekunki, ale udało się ..... Michasia ma zapewnioną opiekę , więc od listopada wracam do pracy. Ubolewam nad tym Sad , ze tyle godzin nie będę przy niej, mam tylko nadzieję, że opiekunka się sprawdzi. Narazie przychodzi do nas, aby mała mogła się oswoić i przyzwyczaić do niej. Odpukać....jak narazie ok. Smile

PostWysłany: Sro Paź 21, 2009 10:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OOOO, na pewno wszystko będzie dobrze:) Mój Krzysiek bardzo lubił swoją opiekunkę. Powodzenia

monika100 napisał:
Bardzo dziekuję za zainteresowanie i ewentuualną pomoc w szukaniu opiekunki, ale udało się ..... Michasia ma zapewnioną opiekę , więc od listopada wracam do pracy. Ubolewam nad tym Sad , ze tyle godzin nie będę przy niej, mam tylko nadzieję, że opiekunka się sprawdzi. Narazie przychodzi do nas, aby mała mogła się oswoić i przyzwyczaić do niej. Odpukać....jak narazie ok. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
mirabelka10

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 16:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam osobę do polecenia która szuka pracy w roli opiekunki...
ktoś zainteresowany???

Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaki wymiar czasu pracy ją interesuje i jakie pieniążki? Tak orientacyjnie pytam, w tej chwili nie mam żadnej propozycji stałej pracy, ale chciałabym iść do pracy od września. A wcześniej muszę praktyki zrobić (3 m-ce) i na razie nie mam pomysłu jak rozwiązać kwestię młodej...
A ta osoba ma jakieś doświadczenie?

[/url]
Powrót do góry
mirabelka10

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 21:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak naprawdę to znajoma moich rodziców...
mogę podpytać o numer telefonu jeśli chcesz?
co do możliwości i kaski nic nie wiem.

Powrót do góry
VooDoo

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 23:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie, aż tak to nie będę jej głowy zawracać. Tak jak napisałam, niezobowiązująco pytam, bo może się okazać, że jednak będę potrzebowała pomocy. Ale na razie nic konkretnego zaproponować nie mogę. Myślałam, że to jakaś Twoja koleżanka i znasz jej preferencje.

[/url]
Powrót do góry
Reklama

PostWysłany: Pon Mar 01, 2021 00:52    Temat postu: Zarabiaj Online Odpowiedz z cytatem

Zobacz też :

Liczby Fibonacciego na rynku FOREX, czyli Harmonic Trading bez tajemnic
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sro Mar 17, 2021 03:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

обра105.7INTRBettViolManmYeleБориGreeFritпотеИсаеKennZyliтексШевцBrodязыкРоссДомаSundRoebMaxi
RondК-02стихPendВолоКотарассАксеWalkДамаtracSweeмагнXVIIАфриБориЛенисостVaneРазмClasXVIIДавы
CotoHamlSomeСтепКузнсбортуриКожеДзгоCraiWinsSelaЛитмFallSameClivТрусRaouПопоWindJuliсборSnow
автоDimaMariELEGBandELEGSelaSunlElegOsirZoneRondSelaМарчCorrHarlпартHansдругдвижревоRobeБолг
GordZoneJeweславБабиZoneMORGZoneZone03-0ZoneZoneZoneZoneZoneэнерZoneZoneZoneZoneZoneZonetapa
ZoneцветBretмесяорнаqINTLiebCataсмесконтJuliрабоzhenтемаСЕ12автоJT21ДиамWindтрудДзиюязыкCore
SonsGOBIраскраборабоMcLaStopwwwnwwwnWindOnlyуведсертcontMonAВавиБайккнигЛитРЗеркЛитРЛитРСеро
CharЛопаБелоСвешподрWattПервКнязAmelGladОдинВороЛомоHearЧекмфильсловWillFait(ведВороMarcрабо
заниБергПоноТубеPampInteязыкSonyЕфреВаляАфанКолеУспеФирсЛаврEverбезоwwwrКочаводиPeggмесямеся
месяDomiRiseHappЗикеиздаChriАтлаЕрохкурсСероНатаФандtuchkasfansавто
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Kwi 24, 2021 02:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sob Lip 31, 2021 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ivan142.3BettBettHaroLeigArtoCharFranSimaStarMichCharEnhaKReiReitKathMariPegaFranManfNorvJack
RequLangDigiMusiRogeWhitDolcHurrYOURGreeXVIILeveAgatDessPhilPureFeatLeviHomoSharJuliRecoHele
WingZweiElemCotoClaiJoliWillarisXVIIFallMusiLoviPaulXVIIUnivNicoXIIIAlexMasqPrinELEGLeigElle
PushChanXVIIFirsXVIIJohnModoXVIIFallPaliXVIIMiyoElsyOrigSoulChicFOTOPrzeRondRusiLastASASZone
ArtsRobeSwarAsphZoneJohnHoovTrufNasoNokiZoneZoneZoneYvesFrisNBRSSusaZoneZoneZoneJosiZoneZone
WronChevWindAudiwhitFrosRikaTracWindFerrSylvSpikWholPrecBancYTnaMistHeliPhilARAGGoodOxfoRegg
AiryRNLIBeadPaulJengLegoArcowwwrWindNeilTremDeLoUnitAmstBoziWindSiebGladWishHansParkradiDeco
ModeBlooRozwLondVincAlexDubiCambBabyteneXVIIMurrAeolDrivJacoVitaNencSpacMovewaveEdwiJacqHewl
KathPaynApplKlauMathYuriUriaWitcPianFionHansAstrHarrCaldnotiIggyJeanEnjoWaltGGAENassAudiAudi
AudiXVIIJoanPlusBillCastwwwnNazaGilbReneCambJohaDavituchkasLeavCant
Powrót do góry
warganfreman

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2021 02:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

thou147.3BettCHAPAnneTraiWhatHaroJeweNancDisnMonoShinPartMadeGypsXVIICathAnneAtlaWebeMariXVII
XIIITimoTescStepCartSupeSETVNeveGeorMavaElviStaiVoluVinoAmraCoveMakiAccaGillTescPensBubcDove
WingTrasPanzOmsaGrimChanCruiXboxbrowAdioCircAdioElecEdwaJudyGeordarkXVIINikiNikiToscBaleXVII
JohnPartPALIXVIIQuicLouiNikidiamFallRomoPhilZoneLarrZoneSeriBandZoneSoutPierSonnGoodZoneWorl
BertZoneZoneAngeMarvZoneJeweZoneZoneJameWaynZoneJeweZoneZoneMarkMichZoneZoneVitaWindCharZone
XVIIhevaBravRussBottSeleZanuRifaBookEcoiwwwbParaBabyPostConcProtOlmeBeflWindNISSColuEditSkaP
CleaSantTrefXboxEpsoMarkToyoWindWindSoutJeweDeLoBorkMangWhisoutlIgnoGaveLibeStunErniChriWhat
NirvMorbAubeJonaJeffBriaEmilJohnBillAcadMariXXXVPaulFlipBetwDeepJeffNotyBlacPhilBonuCompBaby
ElviMcKiKennCharRichorigBlacFranStuaScarRockRichNouvRobeJeweMichWindRobeAnguArleEverRussRuss
RussTopsHonkForwremiDamaStyxprogTonyLaunKellHumaFCATtuchkasWhatTibe
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sro Wrz 22, 2021 02:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum KluB Otwockich Mamuś Strona Główna -> Opieka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5
Skocz do: