Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monika100
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 08:19 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, może znacie kogoś zaufanego, kto by zaopiekował się moją Michasią od listopada, z tym , że na 10 h od 7.00 do 17.00. Wiem,że może być problem, bo na 10 h niektórzy trochę "kręcą nosem"...
Zamierzam od listopada wrócić do pracy....  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 08:19 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 09:20 Temat postu: |
|
|
Kochana, zapomnij . A jak znajdziesz nianię, to Cię pogryzę . Ja szukałam jej w Otwocku łącznie 5 miesięcy i nie znalazłam... W ciągu ostatnich trzech zgłosiła się do mnie jedna, która na dodatek chciała za opiekę 1800zł . Także powodzenia życzę, ale lepiej opracuj plan "B"... _________________ www.wellandmore.pl
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
monika100
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 10:06 Temat postu: |
|
|
No właśnie z tym planem B to problem, bo go tak naprawdę nie mam Niestety wiem ,że tyle wołają, bo też rozmawiałam.....i takie kwoty słyszałam.
Kurcze, babcie to skarb jak mówią, tylko szkoda, że moje mieszkają dość daleko i nie mogą przyjechać
W takim razie życzę Tobie i sobie powodzenia w szukaniu tej odpowiedniej...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krysia
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 07:18 Temat postu: Niania |
|
|
Witam, jeżeli nadal poszukujecie kogoś do opieki nad dzieckiem, mogę zapytać dziewczynę, która do września zajmowała się moim Krzysiem. Od razu zazmaczam to jest opiekunka NIE niania (młoda dziewczyna) z dużym doświadczeniem. Zadba o to żeby maluch był nakarmiony, przewiniety i żeby się przespał. No i oczywiście się będzie z dzieckiem bawić. Zapomnijcie o spacerach, rysowaniu, malowaniu i uczeniu:).
Mój synek (rok i cztery miesiące) od połowy września chodzi do żłobka na Wronią (do tego na, którym ktoś na tym forum psy wieszał, mimo, że jego dziecko do tego żłobka nie uczęszczało)i jestem bardzo zadowolona. Dużo bardziej niż z opiekunki.
pozdrawiam
monika100 napisał: | No właśnie z tym planem B to problem, bo go tak naprawdę nie mam Niestety wiem ,że tyle wołają, bo też rozmawiałam.....i takie kwoty słyszałam.
Kurcze, babcie to skarb jak mówią, tylko szkoda, że moje mieszkają dość daleko i nie mogą przyjechać
W takim razie życzę Tobie i sobie powodzenia w szukaniu tej odpowiedniej...  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
monika100
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 09:57 Temat postu: |
|
|
Bardzo dziekuję za zainteresowanie i ewentuualną pomoc w szukaniu opiekunki, ale udało się ..... Michasia ma zapewnioną opiekę , więc od listopada wracam do pracy. Ubolewam nad tym , ze tyle godzin nie będę przy niej, mam tylko nadzieję, że opiekunka się sprawdzi. Narazie przychodzi do nas, aby mała mogła się oswoić i przyzwyczaić do niej. Odpukać....jak narazie ok.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Krysia
|
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 10:51 Temat postu: |
|
|
OOOO, na pewno wszystko będzie dobrze:) Mój Krzysiek bardzo lubił swoją opiekunkę. Powodzenia
monika100 napisał: | Bardzo dziekuję za zainteresowanie i ewentuualną pomoc w szukaniu opiekunki, ale udało się ..... Michasia ma zapewnioną opiekę , więc od listopada wracam do pracy. Ubolewam nad tym , ze tyle godzin nie będę przy niej, mam tylko nadzieję, że opiekunka się sprawdzi. Narazie przychodzi do nas, aby mała mogła się oswoić i przyzwyczaić do niej. Odpukać....jak narazie ok.  |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 16:43 Temat postu: |
|
|
mam osobę do polecenia która szuka pracy w roli opiekunki...
ktoś zainteresowany??? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 17:55 Temat postu: |
|
|
Jaki wymiar czasu pracy ją interesuje i jakie pieniążki? Tak orientacyjnie pytam, w tej chwili nie mam żadnej propozycji stałej pracy, ale chciałabym iść do pracy od września. A wcześniej muszę praktyki zrobić (3 m-ce) i na razie nie mam pomysłu jak rozwiązać kwestię młodej...
A ta osoba ma jakieś doświadczenie? _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
mirabelka10

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 21:42 Temat postu: |
|
|
tak naprawdę to znajoma moich rodziców...
mogę podpytać o numer telefonu jeśli chcesz?
co do możliwości i kaski nic nie wiem. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
VooDoo

|
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 23:40 Temat postu: |
|
|
Nie, aż tak to nie będę jej głowy zawracać. Tak jak napisałam, niezobowiązująco pytam, bo może się okazać, że jednak będę potrzebowała pomocy. Ale na razie nic konkretnego zaproponować nie mogę. Myślałam, że to jakaś Twoja koleżanka i znasz jej preferencje. _________________ www.wellandmore.pl
[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
|
Powrót do góry |
|
 |